February 7, 2013

Dah Lama Tak Update

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...
Huhuhuhu...
Lama betul kan Lynn tak update...
Walaupun punya masa yang agak banyak tapi tetap gak tak sempat nak update...
Busy sket ler uruskan Nur Qhasrina Zahra...
Owh yer...
Lynn masih tak dapat nak upload gambar baby Qhasrina kat blog nie...
Asyik failed jer...
Entah apa ler masalahnya...

Hari nie dah masuk hari ke26 Lynn berpantang...
Syukur alhamdulillah Lynn dan Qhasrina sama2 sihat...
Dan tak sabar rasanya nak habiskan pantang...
Dan mulai hari ke24 yang lepas...
Qhasrina dah pandai nak menyusu direct...
Rasa happy sangat dapat BF Qhasrina secara direct...
Tak perlu nak bangun tengah malam nak panaskan susu lagi...
Cuma sekarang nie Qhasrina masih belum pandai nak menyusu dalam posisi baring...
Jadi Lynn kena la duduk kalau nak susukan dia bila terjaga malam...
Tak per la...
Asalkan dia dah pandai nak BF direct pun dah syukur sangat...

13 comments:

Sue-Rya Qistina said...

nnt upload gambar baby tau. mesti comel. best la lyn dah ade 3 org puteri skang ni. hehehe. ayah dia je la yg belum ade geng lg. jgn lasak2 tau. time berpantang ni la yg paling best sekali (kalau berpantang dgn mak) sbb dilayan mcm tuan puteri. kikiki

Azlina bt. Azis said...

takper2 nanti leh kurus haha

Lynn Hamzah said...

Sue-rya qistina : Hehehehe...memang betul tu...papa jer la yg x der kawan...berpantang sendiri jer ni...mak sendiri n mil jauh...huhuhuhu...

Lynn Hamzah said...

Azlina : memang fight nak kurus nie...

SYANI said...

Kejap je dah 26 hari.. Raa cam baru je lagi Lynn bersalin.. Cepat upload gambo baby tau!

Lynn Hamzah said...

Syani : lynn rasa macam lama dah pantang nie...huhuhu...boleh gitew...

~MommyAida~ said...

Wahh Lynn dah 26hari..aida yang baru 14 hari ni pun terasa 14 bulan..boring sangat lah pantang ni kan..nanti upload gambar baby ye..tak sabar nk tgk..hihihi..semoga Qhasrina pandai terus direct bf ye..

Mimi Azirah said...

tuh la...lame tak tgk akak update entry

Puan Mimi said...

sedapnya nama baby.. kejap je dah 26 hari ye. insyallah lepas ni leh la slim balik

rostina76 said...

salam lynn. la dah bsalin ke? congrats!!!!kros pun cuti lama sgt smp mood nak BW pun jadi slow....xsabar nak tgk budak tenit tu ;)

Papa Mifz said...

selamat berpantang...:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sorry ketinggalan keretapi, baru ada masa BW..Tahniah ye dah selamat lahirkan baby rupanye..

selamat berpantang..mmg tempoh maa berpatang 44 hari ni kita rasa cepat abis je kan..

lieyalatif said...

sedap name baby kak lynn...sonok akak 3 puteri hah ade....sok terima menantu lelaki jek la yeak heheeheh....

selamat berpantang kak yeak...kasi slim melim balik...