February 27, 2013

Birthday Mr Hubby Tapi Qaleesya Sakit Mata

Assalamualaikum...
Semalam birthday Mr. Hubby...
Yang le 32 tahun...
Dah bertambah lagi setahun usia Mr. Hubby...
Dan tahun ni dapat hadiah yang paling bermakna n berharga...
Hehehehe...
Lahirnya Nur Qhasrina Zahra adalah hadiah yang paling istimewa...

Ingatnya nak gie celebrate kat luar...
Tapi Qaleesya plak kena sakit mata...
Kesian tengok mata Qaleesya yang sepet n merah sebelah kanan...
Petua orang dulu2 titikkan susu ibu kat mata yang sakit tu...
Tapi macam x der apa2 kesan pun...
Kena bawa gie klinik ler petang ni...

Owh yer...
Nak tanya korang yg fully breastfeed baby...
Qhasrina dah 3 hari tak poo poo...
Normal ke?
Risau gak nie...
Huhuhuhuhu...



3 comments:

Jiha said...

Normal tu lynn..semua zat diserap..tkde pe nk buang..hihihi

rohayu osman said...

normal.. alisah tue 2 3 hari baru pooo pooo.. hehehe..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/