January 7, 2013

Early Childhood Education Blog

Halooooo...Sejak anak-anak dah makin besar dan tak lama lagi nak menjadi tiga nie, Lynn memang suka mendalami ilmu dalam memberi didikan yang sempurna dan betul kepada anak-anak...Lynn suka baca blog kawan-kawan yang punya anak yang dah sekolah rendah dan sekarang nie setiap hari Lynn akan baca blog yang satu nie...


Blog nie adalah blog kepunyaan Prof Madya Dr. Bustam Kamri dari UNITAR International University...Entry2 yang ada dalam blog nie berkisar Early Childhood Education...Memang banyak info yang kita leh baca kat blog nie...Jadi Lynn nak share blog nie dengan korang semua yer...Kalau korang ada sumber blog lain yang memberi info tentang Early Childhood Education nie meh ler share dengan Lynn yer...

 

7 comments:

Masya said...

KENAPA X BLH FOLLOW BLOG DIA YER.. BILA SY KLIL JOIN TU.. KE.. SY DAH FOLLOW KONFIUS KEJAP..

Alycia said...

tq fo sharing lynnn ;)

Lynn Hamzah said...

masya : ntah la...cuba try lagi...

Lynn Hamzah said...

alycia : rajin2 kan membaca yer...

~MommyAida~ said...

Wah nanti nak terjah jigak la..manatau dapat ilmu kan..Thanks Lynn

Lynn Hamzah said...

mommyaida : terjah tau...jgn x terjah...

Mimie said...

nak terjah jugak walaupun anak2 xskola lg