December 12, 2012

Tak Sihat

Assalamualaikum semua...Maaflah sebab tak dapat nak membalas jejak korang semua hari nie...Nak blogwalking pun tak larat...Dan entry nie dibuat hanya sebab nak maklumkan kat korang yang Lynn tak sihat...Dari semalam hidung nie asyik berair dan ditambah plak dengan bersin-bersin...Huhuhuhu...

Yang tak tahannya bila bersin tu pasti akan menimbulkan rasa sakit dan tegang di perut...Rasa nak menangis jer...Tapi tak kan la nak menangis kat office nie kan...Mata pun dah terasa panas jer nie...Adakah itu tanda nak demam?  Huhuhuhuh...Tak mau la macam nie...Memang rasa tak selesa sangat badan nie...Rasa macam nak tinggalkan jer kerja-kerja kat office nie dan rehat di rumah...

Maybe sekejap lagi Lynn akan ke klinik...Tak sanggup rasanya menanggung sakit di kala tengah sarat preggy nie...Lagipun dari semalam memang x der makan ubat apa pun...Tu yang agaknya x reduce selsema nie...

8 comments:

SYANI said...

Cepat2 gi klinik.. Take care Ok..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sgt memahaminya..yg penting jaga diri dan kesihatan dulu ye Lynn..

Nad @ MamaZN said...

Take care lynn!
Moga cepat sembuh!

wahida said...

mmg kesian sgt kalau sakit di kala sarat preggy ni...
takpe, byk pahala tu..


cepat sembuh ye sis, mkn ubat tau...

Papa Mifz said...

semoga cepat sembuh...amin...

Lily@MamaZaraZareef said...

siannye..memang seksa bile x sihat lg2 tgah peknen kan..get well soon k..

Eyriqazz said...

get well soon..take a lot of rest ya...

p.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

rohayu osman said...

semoga cepat sembuh..