December 25, 2012

Simple Tapi Cantik

Assalamualaikum semua...Selamat bercuti yer untuk korang semua...Hari nie kitorang sekeluarga melepak kat rumah jer...Kalau berjalan pun dekat-dekat sini jer...Almaklumlah dah sarat kan...Hehehehe...Tak larat lor berjalan jauh-jauh nie...Baru nie balik ke Batu Pahat sekejap pun dah letih...

Seperti yang korang semua maklum, bulan Mac nie wedding adik Lynn...Jadi Lynn nie dah berfikir-fikir nak menempah baju untuk wedding adik Lynn nie...Bersalin pun belum tapi Mak Yong Lynn nie dah kecoh nak tempah baju kan...Hahahahaha...Tak per la...Angan-angan tu kena ada...Nanti dah lepas bersalin leh tempah terus...Tak pun bagi jer baju contoh sebelum mengandung dulu...Dan waktu pantang nanti usaha la sehabis daya untuk kembali ke susuk tubuh yang asal...Betul tak?

Sekarang nie design yang tengah meletup-letup dah tentu la design Peplum kan...Ke sana sini orang asyik bercerita dan memakai baju design Peplum nie...Tapi untuk Lynn macam tak sesuai la nak pakai baju design Peplum nie...Sebab baru jer lepas bersalin kan...Dah comfirm2 ler cutting badan tu ada lari sket kan...Jadi segan ler nak pakai baju design Peplum tu...Hehehehe...

Lynn ingat nak buat baju kurung moden jer...Ala-ala design gini...


Simple kan tapi tetap cantik dan menarik di mata Lynn...Dua dua design nie dari Rizalman...Sekarang nie punya stail x yah nak bercorak2 sangat kan...Plain gini pun dah cantik...Betul tak?

5 comments:

Liessa said...

haha..akak same la cam sy..sy lak adik nak kawin ujung bulan jan ni..tapi baju tak tempah lagi..huhu..tgh pening gak nak buat baju ape..sbb bergantung pada badan ni la..hehe..harap2 abis pantang nnt berat turun dgn jayanye..hehehe..

Lynn Hamzah said...

Liessa : hehehehe...serupa ek masalah kita...x per...akak doakan kita sama2 berjaya...

- zuriey - said...

cantik2..kita pun suka design cam2

Lynn Hamzah said...

zuriey : hehehe...sama taste kita ek...

Suwaibah YS said...

salam perkenalan lynn.. :)

heee..canteknya klu design camni.. vogue gitu :)