December 10, 2012

Penatnya!

Assalamualaikum semua...
Dah beberapa hari blog nie ditinggalkan sepi...
Nasib baik arr ada juga traffic sepanjang 3 hari nie...
Syukur alhamdulillah...

Owh yer...
Berbalik kepada tajuk entry...
Badan nie memang terasa penatnya...
Dek kerana menguruskan majlis pertunangan adik Lynn...
Huhuhuhuhu...
Dengan tengah sarat mengandung memang letih giler...

Maka hari nie duk menambah cuti...
Tapi tetap tak dapat nak duk diam juga...
Nak gie memborong kain kat Jakel Jalan TAR...
Majlis perkahwinan pada bulan Mac 2013...
Tinggal beberapa bulan jer lagi...
Hohohohoho....

9 comments:

~MommyAida~ said...

Selamat shopping Lynn,tapi kena rest jugak tau..dah hujung2 pregnancy ni kena berjaga2 lebih skit..aida pon sekarang ni letih ya amat..sakit kat mana2 je..huhuhu

lieyalatif said...

rehat2 kak...ko tu dah sarat....mesti sakit2 badan tu kan....

akak rileks jek key ari nie...

Izan Ishak said...

jaga diri tau lynn.. jgn penat sangat.

Lynn Hamzah said...

mommyaida : huhuhuhu...memang tgh x larat sangat nie...tp kena juga gagahkan diri menemankan family gie cari barang2 tu...huhuhu...

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : itu la pasal...tq yer lieya...

Lynn Hamzah said...

izan ishak : hehehe...tima kaceh izan...

::NureeN:: said...

cpt2.. takot nanti x dak tailor yg nak ambik tempah...

::NureeN:: said...

rasanya lg byk berjln saat2 penghujung bulan ni lg bagus kan sng nk bersalin :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kesian ibu mengandung...
take care ye Lynn..