December 4, 2012

Mesyuarat Lagi

Morning semua...Hari nie Lynn ada meeting la...Bukan kat office pun...Kat PPK Pontian Timur...Kat Pekan Nanas nun...Huhuhuhu...Hope meeting tak ler berlarutan lama sangat yer...Bukan apa...Takut Mak Yong Lynn kepenatan jer...Almaklumlah dah sarat nie...

Dan rasanya hari nie tak sempat juga nak update pasal trip ke Hello Kitty Town...Insyaallah esok baru Lynn update...Jadi kalau ada blogger2 yang ternanti2 review daripada Lynn tentang Hello Kitty Town tu jangan jemu menanti yer...Lynn akan update juga nanti...Hehehehe...

Dan hari nie juga x sempat rasanya nak blogwalking dan tinggalkan jejak kat blog kawan-kawan semua...Almaklumlah nak kena gie meeting kan...Insyaallah bila dah balik semula ke office akan ku cari juga masa untuk blogwalking dan tinggalkan jejak kat blog kamu-kamu semua...

Okeylah...Got to go...Take care semua...

8 comments:

~MommyAida~ said...

Take care Lynn..daptkan rest yg secukupnya jugak tau..tak sabar nak tgk review Hello Kitty town tu..heeee

syiela said...

take care ye...

selamat bermeeting!

aanie said...

wah, hello kitty ke? bestnya...

Lynn Hamzah said...

mommyaida : tq so much...okey2...nanti lynn buat entry tu yer...

Lynn Hamzah said...

syiela : tq...

Lynn Hamzah said...

aanie : yer...hello kitty town...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ohh nak gak tau ttg review Hello Kitty Town tu nnti, mesti cantik kan tempatnye..kalau bawa anak2 perempuan syok la diorang, mcm eija ni anak boboboy x minat hello kitty..

Nad @ MamaZN said...

Setia menanti review hello kitty town =)