December 11, 2012

Hello Kitty Town Trip - Part 2

Tengahari semua...Hehehehe...Dah tengahari kan baru ada kesempatan nak update...Huhuhuh...BZ sket la pagi nie...Al maklumlah baru masuk kerja setelah 4 hari bercuti dari Jumaat lepas...

Okeylah...Nak menyambung hapdate pasal Hello Kitty Town...Lepas jer masuk Hello Kitty House tu kitorang teruskan ke Wishlist Studio...Kitorang gie buat activity Jewellery Making dulu...Ingatkan susah sangat ler buat gelang tu...Hehehehehe...Kata Mr. Hubby pejam sebelah mata pun leh buat...


Lepas jer buat Jewellery Making kitorang masuk plak ke Black Wonder...Haaaa...Kat Black Wonder nie korang akan diberi satu lampu untuk lengkapkan quiz kat dalam Black Wonder nie...Kalau korang dapat lengkapkan memang korang akan dapat sijil tapi kitorang x dapat nak buat sebab duk fokuskan nak kuar cepat...Sebab dalam kul 11.30 pagi tu ada Parade...Jadi memang tak leh lama-lama la kat dalam Black Wonder tu...

 Tu la lampu yang Lynn cakapkan tadi...Suasana kat dalam tu tak ler gelap sangat pun...Ada gak lampu...

 Kesian Hello Kitty tu dipenjarakan...Huhuhuhu...Tapi walau dipenjarakan tetap comey kan...

 Qaleesya yang nak posing sendiri berlatar belakangkan Hello Kitty dalam penjara...Waktu nie mood si kecik nie memang tersangat okey...


 Apesal la Qistina buat aksi macam tu? Hohohoho...



Lepas selesai di Black Wonder kitorang terus keluar dan terus stay kat depan stage di Hello Kitty Town tu...Sebabnya nak tengok Parade yang akan berlangsung jam 11.30 pagi...Dan waktu tengah duk menunggu tu la terserempak dengan kawan Lynn...Dulu dia kerja di Yayasan Warisan Johor tapi dah 2 bulan quit sebab dapat offer kerja di Hello Kitty Town nie...Dan gaji yang dia dapat kat sini lagi berbaloi daripada dia berhempas pulas menari kat Yayasan Warisan Johor tu selama 10 tahun...

Mula-mula Lynn terfikir juga macam mana la mamat nie boleh beralih bidang...Walaupun dia kata dia kat Hello Kitty Town tu uruskan penari Lynn tetap confius...Tapi bila dah tengok Parade dan Stage Performace baru la Lynn faham macam mana tugas mamat tu...

 Satu-satunya penari lelaki kat Hello Kitty Town nie...Yang lain-lain awek-awek cun...

 Yang dinanti-nantikan...Dah tentu la Hello Kitty...

 Seksi giler kan penari diorang...


 Lepas jer diorang masuk dan menari kat atas stage tu...Diorang ada invite kids untuk menari bersama dengan Hello Kitty...Tapi yang turun satu jer Hello Kitty...Lagi 2 duk menari kat atas stage tu...Time menari nie memang Qistina dah laju ke depan dah...Dia memang kata nak menari...

 Qistina pilih nak menari dengan penari lelaki tu...Korang tengok la aksi anak dara Lynn dan Mr. Hubby nie...Dia memang tak takut dan nampak minat dia dalam aktiviti macam nie...Tak kisah la kan...At least kiorang dah tahu apa minat dia...






 Lepas jer menari bersama Hello Kitty, kitorang masuk ke Friendship Land...Dan sambung plak tengok Stage Performance...Citer tentang Friendship Land dan Stage Performance akan dihapdate di next entry yer...

Okey la...Take care semua...

P/S : Seronok tengok Lieya Latif & Co yang baru balik dari Hong Kong Disneyland...Syok giler tengok dia berjimba satu keluarga...Hope ada la rezeki bawa anak-anak ke Hong Kong Disneyland plak lepas nie...

14 comments:

Mimie said...

bestnye.....

Eyriqazz said...

wah,seronoknyaaa..Kalau alisya tengok ni, mesti dia nak pergi juga ni...

P.s : minta bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

Papa Mifz said...

pasti seronok budak2 tuh kan...:)

Lynn Hamzah said...

Mimie : memang best...gie la nanti...

Lynn Hamzah said...

eyriqazz : nanti ada masa bawa la alisya pergi...

Lynn Hamzah said...

papa mifz : memang seronok...hehehe...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah menarik..mcm2 aktiviti ada..

ieda said...

bestnya dik !
menarik tempat nie
kalau bawa budak2 sure mereka suke kan ;)

Emy Omar said...

Lyn,kalau anak2 perempuan mesti enjoy tempat mcm ni kan..
psst try google page The Functions kat fb tu.Dia buat mcm2,banyak design lain juga..latest ni ada 1 clear canister tu isi marshmallow sweet sangat.Cuba google eh

lieyalatif said...

BESTNYE KAK...rase blog kak lynn lah blog pertama lieya bace yg update lengkap pasal hello kitty town nie....dah byk tips lieya dpt...terigin nak bawak miamija jugak nanti ni kak....sonok tgk anak2 dare akak enjoy tu....akak pun kemain larat walau dah sarat...bagus akak...

insyaallah kak...ade nanti rezeki sampai ke disneyland plak...amin

~MommyAida~ said...

Wahh bestnyaa..happening sangat..tgk org pon mcm ramai kan Lynn..Qistina mmg sporting la..tak takut langsung..bagus2...hehee

Mila Ahmad said...

macam bestnyer...

Lily@MamaZaraZareef said...

Wah..dah sampai hello kitty town ye..kite ni name je org jhr tp legoland hello kitty sume ni ntah bila nak sampai..wuwuwu

Hunny Kitty said...

i love hello kitty too..kepada sesapa yang minat hello kitty and eventually a blogger come n visit my blog and drop your link here :

http://dia-honey.blogspot.com/2012/12/segmen-peminat-hello-kitty.html