December 31, 2012

Hari Terakhir 2012

Assalamualaikum dan happy monday untuk korang semua...Ada lagi yang menyambung cuti?  Of course ler ada kan...Sebab kebanyakan negeri akan bercuti pada hari esok...Cuma kami di Johor nie yang bekerja...Untuk pengetahuan korang, negeri Johor memang tak amek cuti tahun baru sebab kitorang dah amek cuti Awal Ramadhan...Maka jangan nak mengada-ngada x datang kerja esok yer...Hehehehehe...

Hari nie merupakan hari terakhir 2012 kan...Dan pada hari nie juga merupakan hari lahir nenek Lynn (tak pasti yang ke berapa) dan ayahanda Lynn yang ke 53...

Untuk nenek kesayangan Lynn...
Puan Hajah Besah binti Sitam

Semoga atuk dipanjangkan usia dan dikurniakan kesihatan yang baik yer...Semoga atuk juga dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia dengan kehadiran anak, cucu dan cicit tersayang...Selamat Hari Lahir Atuk...

Untuk ayahanda kesayangan Lynn
Encik A.Hamzah bin Bidin...

Semoga ulang tahun kelahiran yang ke53 nie memberi seribu kebahagian dan kegembiraan buat ayah...Along doakan ayah dipanjangkan usia dan sentiasa dimurahkan rezeki...Terima kasih kerana telah membesarkan, memberi didikan kepada along dan adik-adik...

Dan kalau orang lain semua sibuk buat list azam 2013 pada hari nie...Lynn plak sibuk menghitung hari untuk bertemu dengan baby ketiga Lynn dan Mr. Hubby yang bakal lahir Januari nie...Due date baby pada 23 Januari 2013...Tapi kuasa ALLAH S.W.T kita tak leh jangka kan...Jadi sekarang nie Lynn just standby jer la...Tak der la nak berjalan jauh-jauh pun...

Semoga semuanya dipermudahkan dan berada di bawah lindungan ALLAH S.W.T...Insyaallah...

13 comments:

abah khalisha said...

Selamat Tahun baru..

Lynn Hamzah said...

abah khalisha : terima kasih...selamat tahun baru juga...

~MommyAida~ said...

Selamat Ulang tahun buat nenek n Abah Lynn..abah kita sebaya la..hihihi..dan utk lynn jugak semoga semuanya selamat n dipremudahkan..masuk january je mulalah berdebar-debar sakan kan..hihihi

Qhaifa Nur said...

selamat tahun baru Lynn..

selamat ulangtahun buat insan tersayang Lynn juga....

Lynn Hamzah said...

mommyaida : tq aida...sama la aida...semoga semuanya dipermudahkan...memang tgh berdebar2 nie...

Lynn Hamzah said...

Qhaifa Nur : terima kasih...

are_lin@yu said...

selamat hari lahir buat ayah n nenek dear ;-)

Lynn Hamzah said...

are_lin@yu : terima kasih yer...

::NureeN:: said...

hepi besday to atuk N ayah lynn.. moga dipanjangkan umur n dimurahkan rezqi.. amin..

lynn... klau 9/1 baby lynn melihat dunia sama la besday kami 2 hehehe :)

Lynn Hamzah said...

nureen : hehehehe...9 januari tu lynn ada appointment dengan doc pakar tu...kat hospital...

Anonymous said...

I'm no longer certain the place you are getting your information, but great topic. I must spend some time studying much more or figuring out more. Thanks for fantastic info I was searching for this info for my mission.

Here is my webpage - ohne hunger abnehmen

Anonymous said...

I simply could not depart your website prior to suggesting that I really loved the usual info an individual supply
in your guests? Is going to be back regularly in order to check out new posts

Feel free to surf to my web site: paläo ernährung
My site :: paleo hackfleisch

Anonymous said...

Ahaa, its pleasant conversation about this paragraph here at this weblog, I have read
all that, so now me also commenting at this place.

Here is my web blog: wordpress grundkurs
Also see my webpage > wordpress news themes