December 17, 2012

Episod Tidak Sihat Masih Berlarutan

Assalamualaikum...Maaf la kerana lama menyepi...Walaupun tak berminggu2 dan tak berbulan2 menyepi tapi memang rasa janggal sebab lately nie Lynn memang rajin hapdate...

Huhuhuhu...Sebenarnya tuan empunya blog masih lagi dikelilingi aura-aura tidak sihat...Dah nak seminggu yer saya berkeaadaan begini...Dan rasa ini sangat-sangat tidak menyeronokkan...Lebih2 lagi bila tengah sarat mengandung nie...Walaupun dapat MC tapi tak dapat juga nak berehat dengan sempurna...Baring ke kiri tak selesa, baring ke kanan tak selesa...

Pagi nie tiba-tiba rasa perut mengeras sekejap2...Due lambat lagi tapi entah lah...Dan kandungan pun baru nak masuk 35 minggu Khamis nie...Hope baby lum nak kuar lagi la yer...Kalau nak kuar pun awal tahun 2013 okey ler...Heheheh...Biar dekat sket dengan tarikh due...

Okey la...Nak buat kerja-kerja yang ada nie...Dan kalau boleh nak membalas jejak dan blogwalking blog kawan-kawan semua...Insyaallah akan hapdate lagi nanti...Take care...


11 comments:

lieyalatif said...

jage diri tau kak...jgn penat sgt...takut cuace ujan tak ujan ni pun buat tak sihat....

moga akak dipermudahkan sampai saat bersalin yeak...amin

Lynn Hamzah said...

terima kasih lieya...harap-harap mcm tu la...

~MommyAida~ said...

Lynn:semoga cepat sihat n dpt menghabiskan pregnancy moment ni dengan jayanya..bila dah hujung2 ni mmg semuanya tak larat kan..semoga lynn terus KUAT!!

Alycia said...

takce care dear..

Lynn Hamzah said...

Mommyaida : itu la yg lynn harapkan...semoga semuanya dipermudahkan...

Lynn Hamzah said...

Alycia : tq so much dear...

Papa Mifz said...

org mengandung begitulah kan...kene berehat secukup nya...:)

rohayu osman said...

orang mengandung memg begitukan... time tuelah semua sakit sana.. ssakit sini... pepun rehat yg secukupnyer... tak leh stres... cian bby kat dlm tue..

Lynn Hamzah said...

papa mifz : huhuhuh...begitulah...

Lynn Hamzah said...

rohayu osman : memang kena cukup rehat tapi sejak x sihat dua tiga hari nie masa rehat tu x berapa nak berkualiti la...huhuhu...

abah khalisha said...

musim hujan sekarang ni itu yg ramai jg yg jatuh sakit