December 4, 2012

Dah Lama Tak Out Station

Okey...
I am back...
Kul 2 tadi dah sampai office...
Tapi disebabkan rasa kepenatan yang amat sangat...
Almaklumlah dah lama tak out station...
Jadi Mak Yong Lynn rehatkan badan sekejap kat surau...
Memang penat betul badan nie...
Mungkin disebabkan Lynn dah sarat kan...
Kalau tak preggy maybe steady jer kut...
Hehehehe...

P/S : Nak buat kerja nie...Sambil tu nak blogwalking blog kawan-kawan...

5 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sbnrnye mmg penat pun kalau out station ni lg2 kalau kita berbadan dua kan, x larat nak bawa badan dah..heheh

Waney Zainuddin said...

banyakkan rehat juga. berbadan dua mmg mudah penat :)
Premium Beautiful

Nad @ MamaZN said...

Take care!

mama wanie said...

salam singgah dari mama...

Dianaa said...

best lah dapat out station, hehe :D