December 5, 2012

Aduhai HRMIS owh HRMIS

Assalamualaikum...
Hari nie Lynn duk pulun masukkan SKT dalam HRMIS...
Korang yang kerja gomen mesti dah faham sangat kan pasal line HRMIS yang tak berapa nak okey nie...
Aduhai...
Tension dibuatnya...
Nanti bila dah selesai kerja Lynn dengan HRMIS baru Lynn update pasal Hello Kitty Town yer...
Tak mau berhutang lama-lama dengan kawan-kawan blogger dan pembaca tersayang...
Hehehehehe...
Bajet macam blogger fofular la plak...
Wakakakaka...

11 comments:

Azlina bt. Azis said...

hahaha itulah padah bila buat masa org lain pon sama buat. mokcik siap dah....lalaalalala

Lynn Hamzah said...

azlina : kak ina, lynn tolong masukkan mr hubby punya dulu...sudahnya skt sendiri lum masukkan lagi...huwarghh...

Nory Zoulkefle said...

untonglah dpt keje ngan gomen...nory keje under swasta, takde rezeki lg utk keje dgn gomen...heee

mekchu said...

mlm tadi pukul 2 pg baru setel.. 1st time ni bukak hrmis dari rumah.. kalo siang, mmg la nak marah je rasa

~MommyAida~ said...

hehee..kerja harus diutamakan lynn...Setia menunggu Hello kitty town's entry...

Qhaifa Nur said...

seronokkan kerja dgn gomen...

zehan said...

betulla sis...hrmis ni leceh laaa....buang masa lak tu ngadap laptop lelama tggu dia loading...
sy punya x abeh update lagi...huhu

Nad @ MamaZN said...

Harap2 dh boleh dh skrg...

Nad @ MamaZN said...

eh, lynn...nnt kasi alamat ek nadyaewani@gmail.com

- zuriey - said...

HRMIS? apa tu.. bila nak dapat keje gomen ni

Sidratul Muntaha said...

samalah
takleh apply cuti online nih
sangap je..
adei..