November 7, 2012

Wordless Wednesday #2/2012






Semuanya berasaskan Strawberry dan diambil waktu trip ke CH cuti Aidil Adha yang lepas...
Sedapnya...
Nyum nyum...
 Entry CH akan menyusul kemudian yer...

22 comments:

bspotgurl said...

i love strawberry..;-)

~MommyAida~ said...

Sedap..dah lama tak mkn strawberry..hehe...Ais krim tu nmpk melting sgt..

Alycia said...

wowww sedapnya.. dah agak dh mesti g CH ni ;)

Izan Ishak said...

aduhhh.. sedap semuanya tu lynn! mau terbawak2 dlm mimpi nih~

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiiii terliur tgk strawberry tu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mak aiii.. sedapnya tengok semua berasaskan strawberyy.. terliur2 tengok ni.. mana nak cekau ni. hehehe

lieyalatif said...

alah kak...teliur ni ...dah le kite tgk mmg nak gi cameron ni ...tapi tu laa tak dpt2 lagi nak pergi ni huhuhuh...teliur tgk kak oiiii!!

Lynn Hamzah said...

bspotgurl : love strawberry too...

Lynn Hamzah said...

mommyaida : hehehehe...memang sedap...

Lynn Hamzah said...

alycia : mana lagi tempat yg banyak strawberry melainkan CH...hehehe...

Lynn Hamzah said...

izan ishak : jgn ler mcm tu...nanti gie beli strawberry yer...

Lynn Hamzah said...

mamasyaza : huhuhu...kesiannya...cepat2 beli strawberry yer...

Lynn Hamzah said...

cik puan mimi : gie jer CH kak...comfirm dapat...hehehe...

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : ko kan dekat lieya...boleh jer pergi weekend nie...hehehe...

Hanih Borhan said...

salam,

oh,sedapnyaaa!...
tengok strawberry memang t'bayang Cameron Highland...t'ingin nak ke sana lagi suatu hari nanti insyaAllah...

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

nyum nyum nyum.....:)

lynn, kalau nak tgk pasai victoria's secret tu, ni link dia

http://wanitamutalib.blogspot.com/2012/10/refreshing-body-mist-victorias-secret.html

kte pun tgh buat blog untuk online shop kte :)

jengah jengah la nanti ya :)

Lynn Hamzah said...

Hanih Borhan : memang x jemu pergi ke CH nie...banyak yg menarik kat sana...

Lynn Hamzah said...

wanita mutalib : okey2...nanti kita jengah yer...

Lily@MamaZaraZareef said...

Wah..nampak menggiurkan sumenya!! Last trip kite ke ch july lepas, dok pulun stroberi coklat tu..mane2 pegi pon cr yg itu dulu..hehe

Lynn Hamzah said...

lily : kat sana memang murah strawberry chocolate...ramai yg jual...

Ibu Lala said...

menariknye sume...hye salam kenal..singgah la blog saya..

nur said...

yumyum..terliur nengoknyer..hee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...