November 16, 2012

Tq Nuffnang

Salam ceria di hari Jumaat...Masih ada yang menyambung cuti ker?  Tentu seronok kan korang bercuti panjang...Lynn nie teringin gak nak bercuti tapi keadaan tidak mengizinkan la...Kebetulan Mr. Hubby sibuk sket minggu nie jadi tak dapat ler nak bercuti...Huhuhuhu...Insyaallah kalau nak bercuti pun next Friday ker...Sebab pada 22hb tu Hari Keputeraan Sultan Johor...Johor dapat cuti sehari...

Hari nie Lynn nak update sket pasal Nuffnang...Syukur alhamdulillah baru-baru nie Lynn telah pun menerima cek daripada Nuffnang...Rasa seronok sangat sebab nie cek ketiga yang Lynn terima sepanjang berblogging nie...Walaupun berblogging suka suka tapi berbaloi gak sebab dapat duit hasil berblogging nie...Walaupun tak beratus atau beribu tapi saper la nak bagi kan...


Dan syukur alhamdulillah di saat para blogger yang lain mengeluh tak der iklan yang berkunjung di blog masing-masing tapi di blog kesayangan Lynn nie masih ada iklan yang running...

Tengok tu...Untuk pengetahuan korang iklan yang tengah running sekarang nie iklan Tourism Australia...Syukran syukran...Walaupun tak pernah berkunjung ke Australia tapi Nuffnang tetap menepek iklan Tourism Australia nie kat blog Lynn...

Maka dengan itu kena la makin aktif berblogging kan sebab tak rugi pun kalau berblogging nie...Dapat juga income tambahan walaupun tak banyak dan semewah HANIS ZALIKHA yang top meletop tu...Hehehehe...

11 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Wah bagusnye..bile la nak merasa jugak

Rozita said...

tahniah..byk tu..nak kumpul 50 pun sakit..

munna said...

wah! rezeki dah masuk... alhamdulillah....

Lynn Hamzah said...

niexzha : aktif la berblogging...insyaallah ada rezeki tu nanti...

Lynn Hamzah said...

rozita : terima kasih...usaha lagi yer...

Lynn Hamzah said...

munna : syukur alhamdulillah...dah bank in pun...

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

Lynn Hamzah said...

kesuma angsana : terima kasih...

lieyalatif said...

takpe kak walau tak sebanyak mereka...mereka tu icon dunia blogger....kite ni blogger anak2 ikan dah bersyukur dpt byk tu .....

tahniah kak....

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : betul la lieya...setakat blogger cikai mcm kita nie kira okey sangat ler dapat banyak tu kan...ada yg langsung x berpeluang nak cash out pun ada...

Dianaa said...

tahniah! dah lama tak dpt cek dr nuffie