November 22, 2012

Tepi...Tepi...Tepi...

Hehehehehe...


Lately nie comey Qaleesya asyik menyebut perkataan tu jer...
Tepi...Tepi...Tepi...
Lebih2 lagi bila kakak Qistina dia duk sibuk kacau dia...
Memang gelak la bila terdengar...

Kadang-kadang Papa dan Mama pun terkena gak tempiasnya...
Time nak duduk kat sofa atau baring2 kat atas katil...
Dia aja yang nak conquer tempat...
Huhuhuhu...
 
Sejak dah nak dapat adik nie makin cerdik dan comey keletah dia...
Lynn rasa macam x puas manjakan Qaleesya...
Tup tup next January dah nak jadi kakak...
Setiap pagi bila hantar dia ke rumah pengasuh mesti Lynn x puas-puas cium Qaleesya...
Rasa rindu dan sayang sangat...

8 comments:

~MommyAida~ said...

Comel je Qalesya ni..suwit bile dia senyum..

lizz said...

cute sangat qalesya ni...

sweetmama@eija zaquanziqry said...

comell nye dia..
x lama nak jd kakak ye..

Lynn Hamzah said...

mommyaida : hehehehe...suka ler dia kalau tahu mommyaida ckp macam tu...

Lynn Hamzah said...

lizz : tq...tq...

Lynn Hamzah said...

sweetmama @ eija : itu la tu...x lama lagi nak jadi kakak...

Ibu Lala said...

Hi hi hi. Baru nak pandai cakp ye..

munna said...

comelnya Qaleesya.....