November 28, 2012

Tengah Masak-Masak Nie

Salam pagi Rabu...
Eermmmm, maaflah...
Tak dapat nak buat sesi lawatan ke blog korang semua pagi nie...
Sebab kat office Lynn nie tengah bergotong royong...
Memasak untuk satu majlis...
Tak ler ramai sangat pun jemputannya...
Dalam 20 orang jer...

Walaupun Mak Yong Lynn tengah sarat...
Tapi tetap gak nak menyibuk kat dapur...
Hehehehe...
Mana boleh nak makan jer...
Kena la bantu-bantu juga kan...
Nanti anak kat dalam perut rajin macam Mama dia...

Menu hari nie...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 


Mee Bandung Muar
Agar-Agar Santan
Buah-buahan 
Teh Tarik

Okeylah...
Nanti petang update lagi yer...
Take care semua...

13 comments:

Sue-Rya Qistina said...

bestnya!! tapi tgh mabuk dan loya ni, mmg x lalu tgk udang dan seafood. huhuhu. tapi siyes nampak sedap!

Wawa said...

wahhh sedapnya masakkk. ^_^

Lynn Hamzah said...

Sue-Rya Qistina : la...kesiannya...x per nanti bila dah okey makan la yer...

Lynn Hamzah said...

wawa : hehehehe...memang sedap wawa...td dah try rasa...

lieyalatif said...

wahhh best2 nye kak lynn...sedap2 menu semua kak....rajin akak ngan opismate masak2 hah...mesti meriah kan kak....

lizz said...

ermmm sedapnyer...terliur plak raser...

Lynn Hamzah said...

lieya latif : kitorang memang suka masak-masak kat office...yg paling syok big boss pun x pernah bising kalau kitorang masak2...hehehe...

Lynn Hamzah said...

lizz : hehehehe...memang sedap lizz...nanti buat yer...

munna said...

wah2... sedapnya menu ......

Lynn Hamzah said...

munna : bila dah makan lagi sedap...hehehe...

Nad @ MamaZN said...

Sedapnye mee bandung!!!!!

Lynn Hamzah said...

nad @ mamazn : memang sedap...dah selamat masuk dalam perut dah...

~MommyAida~ said...

Wahh sedap Mee bandung Muar ni..Original lagi dari sana..hehee..