November 17, 2012

Mr. Hubby Berkursus Setengah Hari

Salam ceria di hujung minggu untuk korang semua...Dah sarapan ker? Sarapan apa jer korang pagi nie?  Lynn sekeluarga hari nie sarapan Spaghetti Carbonara jer...Kebetulan semalam beli udang kat Pasar S'Mart jadi boleh le buat Spaghetti Carbonara untuk sarapan pagi Sabtu nie...Qistina dan Qaleesya pun suka jadi memang sesuai sangat la...Hehehehe...

Owh yer...Hari nie kami bertiga jer yang ada kat rumah...Mr. Hubby berkursus setengah hari di pejabat Lynn...Kursus tu dari semalam lagi dan hari nie merupakan hari terakhir kursus...Tak lama pun...Dan slot hari nie sampai kul 10.00 pagi dan selepas tu majlis penutupan kursus yang akan disempurnakan oleh Big Boss...

Kalau Mr. Hubby tak der kursus tu minggu nie comfirm kitorang dah berjalan-jalan dah...Janji yang dibuat dengan Qistina still x dikotakan lagi nie...Kebetulan pula MIL dan adik ipar Lynn tak jadi datang next week...Mungkin next week la kut kitorang akan bawa anak-anak berjalan...Jadi weekend nie duk jer la kat rumah yer...Hehehehehe...

Owh yer, Lynn pun ada kerja sebenarnya nak buat nie...Nak kemaskan baju2 baby...Nak tengok semula stok baju2 Qaleesya yang masih boleh digunakan untuk adiknya nanti...Nak basuh dan susun dalam bakul yang khusus untuk baby...Then kalau ada yang x cukup baru ler boleh gie menyoppingkan diri...

Mood nak gie bercuti meluap-luap bila tengok gambar kitorang berempat di CH nie...

Okeylah yer...Take care semua dan enjoy your weekend...Muaaahhhss...

8 comments:

etiey.com said...

Lama tak singgah sini. Tak bestkan kalau suami tak de hari kita bercuti.

nabByla said...

bestnyaa g bercuti.. kat cameron plak tue..hehe happy hols ! ;)

Emy Omar said...

Bestnya nak pegi bercuti bersama keluarga..kami ada misi yang perlu diselesaikan dahulu sebelum nak pegi cuti-cuti Malaysia..have fun

Papa Mifz said...

takpe pasti tiba nyer hari utk bercuti seisi keluarga...:)

Lynn Hamzah said...

etiey.com : betul tu...memang x best kalau mr hubby x der bila kita bercuti...

Lynn Hamzah said...

nabByla : tu waktu raya aidil adha tempoh hari...lepas nie tak sure lagi nak bercuti kat mana...

Lynn Hamzah said...

Emy Omar : owh yer ker...misi apa jer tu? meh share sket...hehehehe...

Lynn Hamzah said...

Papa Mifz : betul tu...akan tiba harinya nanti...insyaallah...