November 26, 2012

Hanis Zalikha : Berlakon Dalam Mariam Kg. Putat

Sabtu lepas...
Korang tengok tak citer Mariam Kg. Putat nie?
Kat TV3 bermula jam 10.00 malam...
Lynn pun dapat tengok citer nie dalam kul 10.30 malam kut...
Sebab baru jer sampai rumah MIL setelah berjalan sakan kat MAHA hari tu...


Yang Lynn nak tengok sangat...
Adalah HANIS ZALIKHA...
Lakonan dia still kaku lagi tapi bolehlah untuk beginner macam dia...
Yang kelakar tu boleh plak dalam citer nie buat pertandingan masak kari...
Tapi Lynn tengok tak macam kari pun ada...
Hahahahaha...
 
Dia nie sejak akhir2 nie memang famous macam FAMOUS AMOS kan...
Hehehehe...
Daripada blogger dan model akhirnya melebarkan sayap...
Menjadi hos rancangan MAD MARKET...
Dan menjadi pelakon plak...
Memang arr murah rezeki dia...
Comfirm makin ramai yang bertandang kat blog dia nanti...

15 comments:

♥cikmOt♥ said...

aler, tak kesempatan nak nengok...

Lynn Hamzah said...

cikmot : kesiannya...x dapat tgk hanis zalikha berlakon...

wahida said...

makin femes la dia ni...

kat filem Gangster Celop pun dia berlakon gak kan...

mmg makin murah la rezeki dia ni....tumpang hepi...

Fai CeritaCinta said...

fai tgk tapi kejap jer.. hehe

Lynn Hamzah said...

wahida : owh yer ker...x tgk lagi citer gengster celop tu...best x?

Lynn Hamzah said...

fai ceritacinta : kenapa tgk sekejap jer fai? x best ker citer tu?

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

dia berlakon mmg kaku, tp sebab lawa, ku tenung tidak berkedip heeeee

Lynn Hamzah said...

wanita mutalib : hehehehe...sabar jer la...kaku sebab masih baru agaknya...

::EIDA:: said...

Ida kongsi pasal homestay di sini,

http://msieda.blogspot.com/2012/11/cuti-cuti-perak-hotsprings-sg-klah-p-r.html

Lynn Hamzah said...

Eida : thanks a lot yer...

are_lin@yu said...

setuju dgn akak ayu pn tgk nmpk kaku sikit..kna improve lg..hihi..tp sebabkan cantik trtutup lah sikit..hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

x tgk pon cite tu..slalu dgr name hanis zalikha ni tp x folo blog dia..tp kalau tau die berlakon,teringin gak nk tgk..:-)

inazamri said...

mula baca blog hanis ni sebelum dia masuk uitm lagi.MMg femes la dia skrg.Mmg ada pakej dia tu..harap asah lagi la lakonan lps ni.

Nad @ MamaZN said...

Xtgk pun...sbb mcm.xbest je, hihi

PinkUmmi said...

sy dh tgk citer nih...best