November 3, 2012

Di Batu Pahat

Malam tadi lagi kitorang sekeluarga dah selamat sampai di Batu Pahat...B
ertolak lepas maghrib dan disebabkan hujan lebat sepanjang perjalanan maka kitorang sampai di Batu Pahat lebih kurang 9.45 malam...Syukur alhamdulillah...

Disebabkan kitorang x dinner apa pun lagi maka order jer la dari cafe hotel...Dan disebabkan terlalu lapar maka gambar makanan satu apa pun x amek...Huhuhuhu...Tapi nasi goreng kampung diorang memang terbaeeeekkk...Large portion dan kalau kitorang tahu memang besar portionnya dah tentu order satu jer...Ni ditambah plak lagi dengan mee goreng mamak dan fish n chip...Maka kekenyangan tahap gaban la kami anak beranak malam tadi...

Pagi ni tadi brrakfast dah include sekali...Jadi mak yong Lynn dan Mr. Hubby jer yang mandi dulu...Double Q just basuh muka jer...Terus turun makan dan spend masa nak dekatsejam juga la sebab cafe tu baru nak top up makanan lagi...

Sekejap lagi dalam kul 11 bolehla check out...Nak ke Batu Pahat Mall sebab jm 2.30 petang nanti ada tournament bowling KSK LPP Johor...Harap sangt program ni dapat selesai awal...Sebabnya nanti nak rushing balik ke JB...

4 comments:

~MommyAida~ said...

wahh bestnyaa cuti-cuti...Gud Luck on bowling tournament ye..

rohayu osman said...

lame dah tak bercuti.. hehehe... lame jugak dah tak main bowling.. tunggu ank2 beso sikit baru leh main semula..

inazamri said...

gud luck.semoga apa dirancang berjalan dgn baik.

Papa Mifz said...

semoga semua nyer berjalan dgn lancar yer...:)