November 20, 2012

Check Up Lagi & Selamat Hari Lahir Ibuku

Salam ceria untuk semua...Hari nie Lynn masuk ke office lewat sket...Ada check up pagi nie...Tak pasti la check up untuk kali ke berapa...Huhuhuhuh...Tapi check up kali nie just kat Klinik Desa Kangkar Pulai jer...Insyaallah tak ambil masa yang lama...

Kebetulan juga hari nie ada Perhimpunan Bulanan kat pejabat Lynn...Dan disambung dengan Mesyuarat Pengurusan LPP Johor bil11/2012...Tak dapat la nak attend...Tapi x per...Dah dapat pelepasan daripada Big Boss pun...Semoga perhimpunan dan mesyuarat berjalan lancar la yer...Insyaallah...

Di kesempatan ini Lynn sekeluarga nak ucapkan Selamat Hari Lahir... Kepada ibuku Norbi binti Yusoh yang telah melahirkan, membesarkan, menjaga dan membelai anak-anaknya yang seramai 6 orang nie dan juga 2 orang cucu yang comey2 belaka (yang ketiga bakal lahir Januari nie)...Hari lahir yang ke 57 tahun... Terima kasih yang tidak terhingga di atas jasa-jasa yang ditaburkan selama ini...Rasa tak terbalas jasa-jasa yang Ibu curahkan untuk kami sekeluarga...

Hanya ALLAH sahaja yang dapat membalas segala pengorbanan yang Ibu curahkan...Along, Ezal, Qistina, Qaleesya serta adik-adik sentiasa mendoakan Ibu peroleh kesihatan yang memuaskan dan sentiasa dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki...Semoga ALLAH S.W.T memberkati segala yang Ibu lakukan dan berada di dalam lindunganNya...Insyaallah...Love you so much...Muahhhssss...


12 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

selamat hari lahir buat mak lynn ya..utk lynn plak, semoga check up berjalan lancar k. x lame je lg adik qaleesya nk lahir eh..:-)

SYANI said...

Happy birthday makcik..

~MommyAida~ said...

Happy bithday buat mak Lynn.. Semoga terus dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki...Amin...Lynn:Take Care!!

Lynn Hamzah said...

lily : thanks...betul tu...x lama lagi qaleesya dapat ler adik...

Lynn Hamzah said...

syani : tq...tq...bagi pihak ibu...hehehe...

Lynn Hamzah said...

mommy aida : terima kasih...huhuhuh..hb turun la hari nie...kena makan makanan yang boleh menambah darah ler lepas nie...

lieyalatif said...

selamat hari lahir makcik..semoga diberkati dan sentiasa dalam lindungan Allah swt....

kak, tgk mak akak ni, akak rupenye ikut die kan....heheeh..saling tak tumpah wajah akak berdua

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Selamat Hari Lahir mak cik Norbi...semOga makcik dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik untuk melakukan amal ibadat dan dapat hidup dgn anak dan cucu yang comel² dengan bahagia.

amin.....

Lynn Hamzah said...

lieya latif : yer ker lieya...comfirm dah tua nanti sebijik mcm mak akak kan...hahahaha...

Lynn Hamzah said...

kinakoyu@mama'adam' : tq so much kina...

lizz said...

happy birthday buat mak...moga panjang umur & sentiasa dibawah lindungannya

Lynn Hamzah said...

lizz : terima kasih yer...