November 29, 2012

Bersama Double Q

Assalamualaikum semua...

Huhuhuhu...
Dah petang baru nak update...
Sebenarnya hari nie lynn bercuti...
Mr Hubby outstation sejak semalam...
Jadi lynn amek cuti hari nie...
Tak daya nak uruskan anak2 di saat tgh sarat nie...

Syukur alhamdulillah Double  Q x meragam...
Cuma Qistina la asyik duk tanyakan papa dia...
Sekejap2 nak call papa...
Huhuhuh...

10 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ok la kan sesekali cuti rehatkan minda. lgpun awk dah sara dah tu. hehehe. anak bujang saya tu bertambah nakal dan manja skang ni. since tau nak ade adik ni kan. hehehe

Lynn Hamzah said...

Sue-rya Qistina : itu la tu...dapat juga rest kat rumah...

Nad @ MamaZN said...

Lama ke papa double.q out station?
Take care.ok!

Nieyxzha Hassan said...

Jaga diri bebaik ^^

Qhaifa Nur said...

kelam sikit Lynn hubby tak ada...
buat setakat mampu saja...take care

Lynn Hamzah said...

Nad : malam nie balik...x ler lama mana...

Lynn Hamzah said...

Nieyxzha hassan : tq...

Lynn Hamzah said...

Qhaifa nur : betul tu...selalunya uruskan anak sama2...nie bila mr hubby out station kelam kabut sket...tu yg amek cuti tu...

~MommyAida~ said...

Semoga double Q baik2 je duduk dengan mama dia..boleh tolong2 mama jugak..

Lynn Hamzah said...

MommyAida : heheheh...harap gitu ler...