November 6, 2012

Aksi Si Comel Qaleesya

Assalamualaikum...Sebenarnya entry nie patutnya Lynn dah buat last week...Tapi disebabkan kesibukan dalam menguruskan tournament bowling KSK LPP Johor maka niat nak buat entry nie tertangguh...Huhuhuhu...Tapi tak per...Entry-entry yang tertunggak akan dibuat secara slow n steady...

Waktu Aidil Adha hari tu Lynn, Mr. Hubby dan Qistina ada keluar ke Simpang Durian membeli barang sket...Sepanjang peninggalan kitorang tu Qaleesya nie stay kat rumah MIL...Entah macam mana mood dia sangat la baik dan sporting memberikan pose-pose yang mengancam kat Mak Lang dia...Jadi Mak Lang dia apa lagi...Duk petik jer DSLR tu dan rakamkan semua aksi-aksi si kecik nie...Meh tengok yer aksi-aksi yang sempat dirakam...












Dah puas korang tengok Qaleesya berposing sorang-sorang nie gambar Qaleesya dengan Qistina plak...



 Apesal jadi macam nie ek?  Sebenarnya Qistina nak cium Qaleesya tapi Qaleesya tak mau...Huhuhuhuhuh...Sudahnya sampai jadi macam nie...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Alahai anak-anak...Hehehehehe...

6 comments:

munna said...

comel duanya... pandai pulak posing tu....

Lynn Hamzah said...

munna : time tu mood tengah baik kut...tu yang posing bagus jer...hehehe...

Lalinkfyza said...

Dah lama xaktif blogger. Lama juga xtengok muka Qistina. Kejap jer dah besar kan. hihihi..

Lynn Hamzah said...

Lalinkfyza : kenapa dah lama a aktif tu? masa cepat berlalu...ni qistina dah nak dapat adik lagi sorang...hehehehe...

rohayu osman said...

senang nyer posing...

Izan Ishak said...

wahhh... macam aksi si comel qaleesya ni. sampai golek2 atas lantai!

gmbr last tu kakak qistina paksa nak cium dia eh...huhu...