October 23, 2012

Tahniah Untuk Mek Chu Sekeluarga

Assalamualaikum semua...
Moga korang semua sihat la yer...
Entry hari nie simple jer...
Rata-rata kawan blogger yang mengenali Mekchu @ Suraya Mazni mesti dah maklum kan...
Semalam Mekchu dah selamat melahirkan baby girl...
Syukur alhamdulillah Mekchu dan baby sihat-sihat sokmo...

Meh tepek gambar baby girl Mekchu...
(Sorry yer Mekchu - gambar diambil tanpa kebenaran...Huhuhuhuh...)


Baby Mekchu nie memang cerdik la...
Senyum plak dia waktu gambar nie diambil...
Hehehehehe...
Geram betul auntie Lynn tengok awak nie...
Nak gomol2 jer...
Boleh gitew...

(P/S : Tak sabar plak nak menanti kelahiran anak ketiga Lynn dan Mr. Hubby...Tapi due date 23 Januari 2013...Jauh lagi tu...)

15 comments:

eyndayusoff said...

Tahniah utk mekchu....

Lynn Hamzah said...

eyndayusoff : comey kan baby dia...

NM02 said...

tahniah mekchu!

Lynn Hamzah said...

NM02 : baby NM02 pun comey...suka tgk...

wahida said...

tahniah mekchu!!
comelnya baby dia...

Lynn Hamzah said...

wahida : comey kan...

lizz said...

comel...tahniah untuk mek chu juga..

Lynn Hamzah said...

lizz : thanks sudi berkunjung...

Waney Zainuddin said...

haah baru je tgk kat blog mekchu. comel pandai senyum (^_^)

Lynn Hamzah said...

waney : betul tu...pandai betul si kecik tu senyum...cute...

mekchu said...

Again., thanks lynn buat entry.. N thanks juga pd yg komen.. Mekchu doakan baby lynn nnti pun comel mcm kakak2 dia jugak.. Selamat membawa perut.. Kikiki...

Lynn Hamzah said...

mekchu : thanks a lot mekchu...

~MommyAida~ said...

Comelnyaa baby..hihihi..Geram..Salam kenal..Due akak lebih kurnag sama dengan saya ...24.1.2013..hihihi

Lynn Hamzah said...

MommyAida : owh yer ke...sama-sama la berpantang kita nanti...hehehe...

Izan Ishak said...

tahniah utk mekchu... comel sgt bby girlnya~