October 1, 2012

Masih Lagi Aktif Berniaga Kecil-Kecilan

Bismillah dan Assalamualaikum untuk semua kawan-kawan blogger...Salam ceria untuk semua pembaca blog Lynn yang satu nie...Dah pun 1 Oktober kan...Sekejap jer masa berlalu...Lagi 2 bulan dah masuk tahun 2013...Wishlist korang dah tercapai ker untuk tahun 2012 nie? Syukur ada di antara wishlist Lynn yang dah tercapai tahun nie...Hehehehe...Tapi ada juga yang masih belum tercapai...

Balik semula ke tajuk entry la yer...Tengok dari tajuk macam nak promo jer kan...Tapi sebenarnya tidak ler juga...Kalau promote pun kat hujung2 entry jer...Hahahahaha...Sebenarnya just nak share beberapa event yang Double Q Chocolate Fountain uruskan beberapa bulan kebelakangan nie...Memang tak sempat nak update kat blog Double Q Chocolate Fountain...Jadi update kat sini jer la yer...Boleh gitew...

Syukur alhamdulillah rezeki sentiasa ada...Walaupun ciput tapi Lynn dan Mr. Hubby bersyukur sangat-sangat...Dapat juga la menampung dan menambah duit tabungan kami sekeluarga dengan menjalankan bisnes kecil-kecilan nie...Anak-anak pun memahami dan setiap kali event memberikan komitmen yang baik kepada Mama dan Papa mereka...

Untuk pengetahuan korang semua setiap kali event memang Lynn akan updatekan gambar-gambar kat dalam FB Double Q Chocolate Fountain...Meh pakat like ramai-ramai meh...Kat blog just share sket-sket jer...Tapi hari nie Lynn nak tayang arr gambar-gambar event yang Double Q Chocolate Fountain dapat tahun nie...(Sebenarnya tak tahu nak update citer apa...Hahahahaha)

So apa lagi...Meh layan gambar-gambar event yang ada...












Hahahahaha...Gambar tunggang terbalik x ikut date...Korang layankan jer la yer...Tengok dari candy buffet yang orang lain buat memang nampak sangat2 menarik...Dengan jar yang tinggi dan sangat fragile...Teringin gak nak beli jar yang cantik2 tu tapi lum terbeli lagi...Tengok la sehari dua nie...Kalau leh nak sambar 2 jar dulu...

Macam yang kami di Double Q Chocolate Fountain buat, caj paling murah adalah RM250.00...Boleh pilih nak candy buffet atau fruits buffet...Tapi kalau nak combine Candy n Fruits Buffet cuma RM300.00 jer...Yang nie untuk pakej 70 - 80 pax yer...Selain daripada tu kitorang tak kisah kalau client nak sewa machine jer...Caj pun tak mahal mana...Just RM120.00 untuk sewaan machine dan 2kg chocolate...(Hahahahaha...Perenggan promosi yer)

Korang yang di luar sana yang berminat nak tempah Candy or Fruits Buffet atau nak sewa machine Chocolate Fountain boleh la contact Lynn atau Mr. Hubby di talian 013-7660226 atau 013-7096556...Segala pertanyaan korang akan dilayan sebaiknya...(Hehehehe...Another perenggan promosi)

Okey la...Take care semua...Doakan ada idea untuk Lynn update entry seterusnya yer...Huahuahuahua...

6 comments:

Sumijelly said...

wah..semoga berjaya yek Lynn...

kak sumi pun nak buat macam ni la.. kat KL ni lagi la ramai yg minat guna gini...hehehe

Sumijelly.com

Lynn Hamzah said...

tq so much kak...

buat ler kak...boleh juga tambah sumber pendapatan keluarga...

LYAfrina said...

wah....
banyaknyer.. lya doakan moga bisnes ni terus sukses & bkembang..rezeki ni

Lynn Hamzah said...

Thanks lya...

Lily@MamaZaraZareef said...

Bestnye tgk. Kalau dok dkt uman lynn teringin nk tempah gak. Nak buat2 sendiri x pandai..huhuhu

Suriza Selamat said...

wah..cantiknya..kalau nak buat utk birthday ok tak?