October 13, 2012

Happy Birthday Buchuk Finaz Hamzah

Haloooooo...Dah sarapan ker tu?  Korang sarapan apa jer pagi Sabtu nie?  Kitorang kat rumah nie sarapan mee goreng jer...Sarapan yang simple2 jer sebab nanti Mr. Hubby nak bawa gie makan Nasi Briyani kat Restoran Bariani Power di Batu Pahat...Almaklumlah Mak Yong Lynn teringin sangat nak makan Briyani kan...Jadi harus la dilayan permintaan Mak Yong Lynn yang satu nie...

Insyaallah cerita detail tentang Nasi Briyani akan menyusul next week yer...Korang doakan jer la Lynn rajin update...Hehehehehe...Bukan apa risau penyakit M datang berkunjung...Kalau penyakit M datang berkunjung alamat bersawang ler blog yang satu nie...

Okey la...Better straight to the point...Sebenarnya entry hari nie just nak wish Happy Birthday kat Buchuk Finaz Hamzah...Hari nie merupakan hari lahir dia yang ke 20...Ishhhh...Macam tak percaya jer budak nie dah 20 tahun...


Semoga adik Lynn nie dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa sihat-sihat selalu la yer...Bulan Oktober nie juga merupakan bulan terakhir dia sebagai student UiTM untuk jurusan Diploma Pengurusan Maklumat di UiTM Merbok tu...Lepas nie jadi penganggur terhormat ler sambil nak menunggu panggilan sambung Degree...Owh yer semoga berjaya dapat sambung belajar juga...Dan kalau boleh biarlah kali nie sambung belajar kat UiTM yang dekat-dekat...Jangan jauh-jauh sangat...Penat wo nak gie hantar nanti...

Tapi rasanya tak kan lama dia jadi penganggur terhormat tu...Comfirm sangat-sangat dia akan cari kerja part time...Adik yang sorang nie memang pandai cari duit sendiri...Bagus la tu kan...Tak der ler nak menyusahkan ibu dan ayah serta adik-beradik yang lain...Daripada buang masa melepak dan melayan internet jer kat rumah biarlah dia cari pengalaman dengan buat kerja-kerja part time...Dapat juga duit poket sket sementara nak tunggu panggilan Degree nanti...

Erm, okey la...Insyaallah raya haji nanti kita jumpa yer...Boleh ler sambut birthday sama-sama nanti...

4 comments:

Zana Adieyza said...

happy birthday utk Finaz.. semoga terus dimurahkan rezeki..

cantik orangnya....

lizz said...

happy birthday buat finaz...moga dipanjangkan umur murah rezeki dan sentiasa dibawah lindungannya

munna said...

happy birthday buat adik lynn.... tahniah buat dia.....

lieyalatif said...

cantik manis adik kak lynn...mcm akaknye jugak....kulit cantik sgt....mcm akak laaa heheheeh...

selamat hari lahir buat adik akak..semoga diberkati Allah selalu...amin