October 9, 2012

Good Luck Adikku

Assalamualaikum dan salam ceria...Hari nie Lynn just nak fokuskan entry nie kepada adik lelaki Lynn...Sebab utamanya kerana hari nie merupakan hari pertama peperiksaan PMR berlangsung...Hehehehe...Sila baca yer addikku...

Muhammad Syamim Arif yang pakai baju kemeja putih

Untuk adiikku Muhammad Syamim Arif, Along doakan Syamim berjaya menjawab soalan peperiksaan dengan jayanya...Along doakan Syamim diterangkan hati ketika menjawab semua soalan peperiksaan...Semoga Syamim juga berjaya mendapat keputusan yang cemerlang sekaligus dapat membanggakan ibu dan ayah yang selama ini banyak memberi sokongan dan dorongan kepada Syamim...

Seperti yang Along janjikan pada Syamim dahulu, kalau Syamim peroleh 8A dalam keputusan exam PMR Along akan bawa Syamim ke Universal Studio Singapore...Insyaallah janji tersebut akan ditunaikan dengan syarat dapat keputusan yang cemerlang yer...Semoga ALLAH permudahkan segala urusan ketika menjawab soalan peperiksaan nanti...Insyaallah...

11 comments:

inazamri said...

gud luck utk Syamim Arif.Semoga berjaya dlm PMR.

Lynn Hamzah said...

terima kasih kak...

Qaseeh Tolia said...

Good Luck utk Syamim (P/s..Kpd Kakak rotan jer if dia malas baca buku)

rina mazlan said...

Good luck untuk adik Syamim juga..

Lynn Hamzah said...

Qaseeh Tolia : Kalau boleh rotan memang nak rotan...Hahahahaha...

Lynn Hamzah said...

rina mazlan : tq...

nabByla said...

good luck untuk adik akk.. :)

Waney Zainuddin said...

gud luck to Syamim. Mesti boleh score nyer, kacang je (^_^)

munna said...

good luck buat adik lynn....dan semua student yg pmr thn ni

Izan Ishak said...

gud luck syamim!

#bestnya kak long dah ready ngan hadiah nak bawak jln2 uss tu~

lieyalatif said...

insyaallah...kite semua doa yg terbaik tuk syamim ....die pun teruja tu kak ngan janji n adiah yg ditawarkan tu heheeheh