October 17, 2012

Gigih Buat Kerja-Kerja Yang Tertangguh

Salam pagi Rabu untuk semua...
Dah sarapan ker? 
Mak Yong Lynn dah sarapan awal-awal pagi lagi hari nie...
Sebabnya hari nie terajin sket memasak nasi goreng untuk sarapan di rumah...
Kalau tak setiap pagi ubah-ubah menu Nugget Ayam atau Sosej Ayam jer...
Tapi disebabkan nasi malam tadi ada lebih tu yang rajin goreng nasi tu pagi tadi...

Hari nie disebabkan kerja-kerja hakiki dah selesai...
Maka Mak Yong Lynn mengambil keputusan untuk buat kerja-kerja yang tertangguh...
Salah satunya adalah menyiapkan Minit Mesyuarat Pengurusan...
Huhuhuhu...
Dalam banyak-banyak kerja di list yang tertangguh tu...
Ini ler yang paling x best sekali...
Dan kalau boleh hari nie nak edarkan goodies KSK LPP Johor...
Goodies untuk ahli-ahli yang tak hadir Mesyuarat Agung yang lepas...
Hope semua kerja-kerja yang tertangguh nie dapat disiapkan la yer...
Kalau tak dapat siap sepenuhnya pun tak per...
Asalkan ada progress...
Hehehehe...

P/S : Teacher Qistina ada maklumkan pada Lynn dan Mr. Hubby semalam...Setakat nie 4 paper yang Qistina sit untuk exam hujung tahun memang berpotensi besar untuk dapat A...Bangga Mak Yong Lynn bila teacher Qistina cakap macam tu...Tak sia-sia usaha mama revise bersama Qistina setiap malam...Papa pun dah janji kalau dapat semua A insyaallah LEGOLAND menanti ketibaan kami...

10 comments:

lieyalatif said...

wahhh rajin akak masak2....ye la kan kak, dok membeli je pun tak kene tekak....masak sendiri jugak sedap biar le sesimple mane....

wah syok le qistina dpt jalan2 ke legoland...kene gi cepat2 kak sebelum akak meletop ...kang kalo dah ade bb kesihan lak bb sbb situ kan panas kedaung....

NM02 said...

hi uolsss

Alycia said...

wahhh.. bestnya dapat straight A g legoland...

gud luck Qistina ;)

Lynn Hamzah said...

lieya latif : erm, betul la cakap ko tu...tp akak macam x nak bawa dia ke legoland tu la...sebab still kecik lagi...takut x puas nanti dia discover legoland tu...

Izan Ishak said...

rajin lynn masak pagi2 ye.

alhamdulillah... moga kejayaan sentiasa bersama qistina ye.

#lynn boleh check kat entry blog myra jay camna nak buat aiskrim grg tu,
http://normj1001.blogspot.com/2012/05/resepi-aiskrim-goreng.html

Lynn Hamzah said...

izan ishak : kebetulan ada nasi lebih malam tadi...berharap sangat anak dapat buat yang terbaik...tntg aiskrim goreng tu thanks a lot yer...nanti lynn gie blog myra jay...

munna said...

rajinnya lynn... munna hujung minggu je buat sarapan....

Lynn Hamzah said...

x ler rajin mana...tp kena buat gak sebab nak suruh anak-anak n suami sarapan dulu kat rumah...

wahida said...

minit mesyuarat mmg boring..huhu...

bestnya nak gi legoland...

Lynn Hamzah said...

wahida : betul tu..memang boringgg...