October 4, 2012

Berkenaan Touch n Go Di Entry & Dinner Malam Tadi

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia untuk semua...Hari nie tak nak update panjang lebar...Sebab mood nak update macam kureng sket arr hari nie...Lebih suka BW dan tinggalkan komen kat blog kawan-kawan jer...

Tentang Touch n Go semalam, Lynn x sempat pun nak buat aduan kat PLUS...Sebabnya balik jer kerja petang semalam dah nampak SMART TAG kat dalam kete...Huhuhuhuhu...Mr. Hubby dah beli pun SMART TAG tu...Geram punya pasal kan...Melayang la RM120 semalam untuk benda tu jer...Tapi tak per...Kitorang memang kena lalu Tol Kempas tu setiap hari kerja jadi dengan adanya SMART TAG nie diharapkan dapat melancarkan la perjalanan ke tempat kerja nanti...Insyaallah...


Semalam Mr. Hubby request nak makan Sambal Sotong + Telur Dadar untuk dinner...Semuanya gara-gara Lynn dah tak tahu nak masak menu apa untuk dinner...Syukran...Mr. Hubby dan anak-anak berselera sungguh makan...Qistina dan Qaleesya sekarang nie kalau makan Lynn akan suapkan...Senang sekaligus bagi makan dan lepas tu baru Lynn dan Mr. Hubby dinner...Kalau tak suapkan Qaleesya nanti dia duk nak makan sendiri...Habis bersepah rumah...Kalau Qistina makan sendiri pun nanti si kecik tu kacau...Huhuhuhu...


Hari nie mungkin nak masak menu berasaskan ikan plak...Kalau tak tahu nak masak ikan apa nanti tanya jer dengan Mr. Hubby...Tentu ada yang dia request nanti...Hehehehe...Okey la semua...Take care...Nanti update lagi okey...

8 comments:

mimie said...

ayok pasal apa close up gbr sotong sambal tu...terliur dah nie...kena balik cari sotong nmpknye nak wat sambal sotong...hehe

Lynn Hamzah said...

huhuhuhu...sorry yer...nanti cari sotong tau...buat sambal sotong utk dinner malam nanti...

Mak Lagenda said...

Perkh sambal sotong!!! Terliur2 mak tgknya nih lyn...

P/s: lama sungguh x nmpk Lyn..mesti si bongsu tu dah semakin besar skrg nih kan

Lia said...

sambal sotong.. sedapp tu.. :)

Lynn Hamzah said...

Mak Lagenda : mak, nanti mak masak la plak sambal sotong...hehehehe...lynn skrg dah preggy anak ketiga dah nie...

Lynn Hamzah said...

Lia : Memang sedap lia...nanti masak yer...

rostina76 said...

salam lynn...huhu, ada rahmat tu setiap apa yg berlaku. bila dah jadi mcm tu dpt sebijik smarttag & lebih melancarkan perjalanan g kerja kan.....harap pasni dpt sampai opis pkl 8am sharp ;)

rostina76 said...

salam lynn...huhu, ada rahmat tu setiap apa yg berlaku. bila dah jadi mcm tu dpt sebijik smarttag & lebih melancarkan perjalanan g kerja kan.....harap pasni dpt sampai opis pkl 8am sharp ;)