September 24, 2012

Dah Nak Masuk 23 Minggu

Salam ceria di pagi Isnin untuk semua kawan-kawan blogger...Pagi la konon...Dah nak menganjak tengahari dah mak yong...Huhuhuhuh...Sebenarnya busy sokmo hari nie...Sempena persiapan kedatangan Jawatankuasa Inovasi ke pejabat Lynn petang nie dan esok...Untuk pengetahuan korang, pejabat Lynn bertanding untuk kategori Pengurusan LPP Negeri Terbaik...Dah macam-macam persiapan yang telah dibuat...Termasuk la kerja-kerja mengecat dan merenovasi bilik fail...


Kalau dulu dinding bilik Lynn berwarna biru sekarang nie dah berubah menjadi warna cream...Nampak lebih luas...Tahun nie pejabat Lynn memang aim nak menang...Semoga ada rezeki dan peluang untuk LPP Johor menang la yer tahun nie...Persiapan kali nie memang kurang melibatkan Lynn sebab Lynn kan tengah preggy sekarang nie...Dah 22 minggu pun...Nak angkat barang-barang pun diorang dah bising...Inikan pula nak membantu mengemas bagai...

Cuma bila diorang nak gie beli barang keperluan baru la diorang ajak Lynn...Sebab mak yong Lynn nie kalau ajak berjalan comfirm tak tolak punya...Hehehehehe...Nasib baik arr kesihatan pun okey lately nie...Dah tak muntah2 dan kaki pun tak bengkak...Syukur alhamdulillah...Jadi dapat la juga bantu kawan-kawan dengan memberi idea bila nak beli barang-barang tu...

Minggu nie akan masuk minggu 23 minggu Lynn preggy anak ketiga...Sekejap jer masa berlalu...Pejam celik pejam celik lagi 17 minggu nak bertemu dengan baby dalam perut nie...Tak tahu lagi baby girl atau baby boy...Last sekali scan pada 5 September yang lepas...Doc cuma bagi tahu baby okey dan ada pergerakan...Persiapan barang-barang baby pun belum ready apa-apa lagi...Insyaallah waktu usia kandungan 28 minggu baru la prepare beli barang-barang keperluan baby...

Okey la...Lynn nak fokuskan pada kerja-kerja yang ada kat atas meja nie...Nanti ada masa update lagi yer...Take care semua...

No comments: