March 2, 2012

Sambung Citer Outing

Lepas jer melepak kat Zoo Johor tengok binatang sambil posing2, kitorang pun terus gerak ke Puteri Harbour...Disebabkan Zam dan Abang Ajoi tak pernah lagi sampai Puteri Harbour nie maka tugas Mr. Hubby la nak lead ke Puteri Harbour...Dari bandar JB nak ke Puteri Harbour amek masa tak sampai setengah jam pun...

Waktu kitorang sampai kat Puteri Harbour tu tak ramai pun orang yang datang...Mungkin sebab waktu tu baru jer kul 2.00 petang...Selalunya diorang datang dah petang-petang sket...Kalau weekend dah tentu lagi ramai yang datang berkunjung...Dan ada juga yang buat outdoor photoshoot kat sini...

Meh layan gambar kitorang sekeluarga waktu kat Puteri Harbour nie...Kali nie Lynn plak yang rajin amek gambar...Maka ada la gambar Mr. Hubby kat entry kali nie...Tapi ada juga gambar Lynn dan Double Q...Hehehehe...Korang layankan la yer...









Haaaa...Untuk pengetahuan korang semua, kat Puteri Harbour nie masih belum ada lagi shopping complex atau food court untuk lepak-lepak...Jangan nak feeling korang leh makan KFC atau Mc'Donald kat sini sambil menikmati pemandangan boat dan kapal kat Puteri Harbour nie...Huhuhuhu...

Tapi Lynn perhatikan ada satu construction kat sebelah Puteri Harbour nie...Mungkin dalam perancangan nak buka shopping complex kut...Tapi entah bila la siapnya...Dan kitorang pun tak der la bertanya kat diorang yang kerja kat Puteri Harbour tu...

Erm, okey la...Itu jer update untuk hari nie...Insyaallah Ahad nie ada buat pot luck sket...Lokasi di rumah kitorang sebab Lynn ada nak share something dengan kawan-kawan sepejabat...Nanti Lynn akan updatekan citer dan gambar untuk tatapan korang yer...Take care semua...