March 21, 2012

Lepak Dengan BFF di Batu Pahat Walk

Salam sayang untuk korang semua...Dah seminggu juga tak update kat blog nie...Busy sket arr dalam seminggu dua nie...Kebetulan ada naziran datang ke office Lynn...Tu yang tak sempat nak menatap blog kesayangan nie...Sebenarnya dah lama sangat dah citer melepak nie...Dah sebulan lebih baru hari nie sempat nak update...Korang boleh imagine tak betapa sibuknya Lynn sekarang nie?  Hehehehehe...

Geng melepak nie memang BFF kitorang sekeluarga...Bukan BFF Lynn dan Mr. Hubby jer...Tapi BFF Double Q juga...Haaaaaa...Mecam mana la tu agaknya yer?  Sebenarnya kitorang 4 keluarga nie memang rapat...Sejak dari zaman kitorang semua lum kawen sampai la dah beranak pinak nie...

Sepatutnya kitorang ada buat program jalan-jalan last year...Sebab dah janji nak gie jalan-jalan every year since balik dari Sabah 2010 yang lepas...Tapi tahun lepas Lynn dan Wana preggy, jadi program tu ditunda ke tahun nie...Jadi untuk awal tahun nie kitorang dapat la berkumpul kat Batu Pahat Walk nie...Biarpun tak lama tak seronok sebab dapat borak-borak dan makan-makan...

Meh la layan gambar-gambar yang ada nie...

 Wana, Baby Khairunnisa, Pro dan Lee...

 Qistina Lovely yang conquer makan kacang rebus...

 Punca sebenar Lynn dan Mr. Hubby teringin sangat nak makan roti kukus nie kerana tengok Farouk hos Warung Kita makan roti kukus kat Batu Pahat Walk nie...Memang sedap roti kukus nie...Kalau tak percaya korang gie makan Batu Pahat Walk tu...

 Kata pekerja cafe nie, kalau dah malam lagi best roti kukus nie...Sebab rotinya dah lama kukus...Lagi lembut dan sedap...Huhuhuhuh...Nampak gayanya kena gie lagi Batu Pahat Walk nie...

 Pro yang kelaparan sampai 2 bungkus nasi lemak dia bedal petang tu...Belum ditambah lagi dengan roti kukus yang ada kat depan mata...Hehehehe...

 Khairunnisa yang cukup baik dan tak meragam hari tu...

 Qaleesya yang asyik berkepit jer dengan Papa sebab Mama dah tak larat nak pegang...Makin lasak dan aktif anak dara kecik nie...

 Masih tak cukup korum waktu nie...Ezmad dan Iza tak sampai lagi...Ida wifey Lee memang tak dapat joint sebab kerja...

Qaleesya dengan Auntie Iza dia...Dah lama juga Iza dan Ezmad nie kawen tapi masih belum ada rezeki nak dapat baby...Kitorang sentiasa doakan korang cepat-cepat dapat baby...Insyaallah...Moga ada rezeki korang nanti yer...

 Qaleesya dengan Auntie Iza lagi...

 Lelaki macho tengah berbincang hal negara...Yer la tu...Hahahahaha...

 Yang nie plak bapa penyayang yer...Budak tak leh makan lagi dia dah suruh makan roti kukus...Alahai Pro...Wana pun pening kepala tengok perangai suami dia...

Yang Khairunnisa plak okey jer bila Papa dia suapkan roti kukus...Sedap agaknya roti kukus tu...

Haaaa...Itulah program melepak kitorang yang pertama tahun nie...Insyaallah ada rezeki kitorang akan gie outing lagi...Perancangan nak gie konvoi tapi masih mencari-cari tarikh lagi...Semoga ada peluang ler nak gie konvoi dan jalan-jalan yer...

Tiba-tiba leh plak teringat memori ke Sabah 2010 yang lepas...Syoknya berjalan...Nak baca balik entry ke Sabah la...Tak dapat pergi dapat flashback memory pun okey la tu...Betul tak?