February 27, 2012

Meh Qistina Tolong Mama

Sebenarnya dah lama nak share dengan korang citer nie...Tapi sebelum tu nak bagi tahu kat korang semua yang Majlis Doa Selamat, Kesyukuran dan Aqiqah Nur Qaleesya Arissa telah berlangsung dengan jayanya pada hari Sabtu lepas...Syukur Alhamdulillah...Ramai saudara mara dan jiran tetangga yang hadir...Citer tentang majlis tu akan diupdate dalam masa seminggu nie yer...Korang doakan la Lynn rajin nak mengedit gambar dan update story yer...

Entry hari nie sebenarnya tentang Qistina...Anak dara Lynn dan Mr. Hubby yang sulung nie bakal berusia 5 tahun Julai nie...Sekejap jer dah nak 5 tahun dah...Dan bila dah nak berusia 5 tahun nie dah macam-macam perangai yang dia dah tunjukkan pada mama dan papa dia...Dan sekarang nie Qaleesya pun dah mula dah belajar perangai kakak dia...Huhuhuhuh...

Memang mustahil la kalau anak-anak nie tak der buat perangai kan...Qistina pun selalu gak buat perangai kat rumah...Tapi tak der ler melampau-lampau...Masih boleh dihandle...Kalau mood dia okey memang arr bagus jer...Tapi kalau mood dia tak okey memang kecoh arr satu rumah tu...Di tambah plak dengan Qaleesya yang sekarang nie memang suka sangat nak berkepit dengan Mama dia...Jadi agak super busy sket la Lynn dan Mr. Hubby uruskan anak-anak...

Berbalik kepada tajuk entry di atas...Dah 3 perenggan baru ko nak masuk citer sebenar ker Lynn?  Hahahahaha...Kalau hantar karangan Bahasa Melayu comfirm ler kena potong markah dengan Cikgu BM...Hehehe...Qistina baru-baru nie duk tolong Lynn buat sesuatu...Korang nak tahu apa yang dia tolong Lynn? Meh tengok sini meh...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Qistina tolong Mama buat nie...

Note book nie dia kata x der nama Mama...Jadi dia tolong tuliskan kat atas kertas lain dan tepek kan kat note book nie...Alahai anak mama...Sangat terharu mama ko nie bila ko boleh terfikir nak buat macam nie...Huhuhuhuhu...Anyway Mama dan Papa loves you so much dear...Gitu juga dengan Qaleesya...Hehehehe...Tak kan la sayang Qistina sorang jerk...Betul tak...Kena la sayang dua-dua...

Okey la semua...Nanti Lynn update lagi yer...Take care...