January 17, 2012

Pavlova Memang Sedap

Assalamualaikum dan salam sayang untuk semua...Syukur alhamdulillah Lynn sekeluarga sihat-sihat sokmo...Dan kami sekeluarga ceria-ceria belaka...Hehehehe...Kalau boleh this year 2012 memang nak ceria dan happy selalu...Nak fikir yang positif jer dan tak nak ada aura negatif la...Boleh tak macam tu?  Harap-harap boleh la yer dan semoga semuanya dipermudahkan la yer...Insyaallah...

Masih ingat lagi tak entry Craving For Pavlova yang Lynn update last week...Kalau tak ingat meh terjah entry Lynn yang NIE...Syukur alhamdulillah keinginan untuk merasa Pavlova ini telah dapat dipenuhi pada hari Ahad lepas...Lynn order Pavlova nie kat seorang kakak di Pontian...Dulu waktu mengandungkan Qaleesya, kakak nie la juga yang buatkan Red Velvet Cake...Dan kali nie dia buatkan Pavlova plak untuk kami sekeluarga...

Memang betul la ramai yang mengatakan Pavlova nie sedap...Bagi Lynn, Mr. Hubby dan Qistina memang kami kata Pavlova nie sangaaaat la seddddaaaaappppp...Memang terbaeeeekkk la...Nak tengok tak Pavlova yang kami order tu...Meh scrolll meh...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sebelum tu nak bagi tahu harga Pavlova nie RM65.00...Kata kawan baik Lynn, sanggup plak Lynn bayar RM65.00 sebab nak makan Pavlova nie...Hehehehehehehe...Nak tahu tak apa jawapan Lynn...Haruslah sanggup...Sebab kalau tak bayar RM65.00 macam mana la nak tahu rasa Pavlova nie...Tak kan ada orang la nak bagi Pavlova nie free-free gitew jer...Betul tak?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Inilah rupanya Pavlova yang Lynn sekeluarga makan Ahad lepas...Dan hari nie Pavlova nie tinggal suku jer...Sangat sedap dimakan tengah sejuk...Memang terbaeeeeekkkk la...Insyaallah ada peluang nanti nak gie belajar buat Pavlova nie dengan kakak kat Pontian tu...Boleh giteeeewww...

Erm, okey la...Nak kuar lunch nie...Nanti Lynn nak update pasal Double Q plak yer...Tapi sebelum tu nak tepek gambar Qaleesya kat sini...


Bam-bam ke tak Qaleesya sekarang nie?  Cuba korang cakap...Hehehehe...