January 19, 2012

Nak Header Baru

Dari tajuk entry pun korang dah tahu kan apa yang Lynn nak bebelkan kat entry kali nie...Walaupun korang dah tahu tapi Lynn tetap nak citer kat korang...Sejak blog nie bertukar wajah, header yang ada tu macam x berapa nak menarik la...Memang nak sangat tukar header la...Kalau boleh nak suruh someone design sebab Lynn nie mana la reti nak buat semua tu...Huhuhuhu...

Kalau boleh nak la yang canteeeekkkk macam header blog MEK CHU...Tak sarat sangat tapi nampak canttteeeeekkkk...Suka la tgk header blog nie...


Header yang comey macam blog ALYCIA nie pun okey gak...Cute jer tengok Hot Mama Alycia dalam header nie...Hehehehe...



Sesiapa yang pandai meh la tunjukkan diri korang kat Lynn...Nak minta korang curahkan sket idea korang tu kat blog kesayangan Lynn nie...Dulu pernah gak Misz Sue buatkan header untuk Lynn...F.O.C jer...Header yang kat bawah nie...


Tapi sekarang nie bila dah berempat kena la tukar header yang baru...Tu yang tepek jer gambar raya 2011 yang lepas...Tapi gambar raya apa la sangat posingnya...Atau kami kena buat photoshoot supaya dapat amek gambar yang cun melecun untuk dijadikan header macam kat yang LIEYA LATIF buat...


Cer citer...Cer citer...Macam mana kasi settle problem nie...Huhuhuhuh...