January 12, 2012

Craving For Pavlova

Assalamualaikum dan salam sayang untuk semua...Hari nie hari Khamis...Esok dah Jumaat...Dan esoknya pula hari Sabtu...Hari untuk bercuti dan merehatkan diri di rumah...Minggu nie Lynn dan Mr. Hubby tak der plan nak ke mana-mana...Just nak spend masa jer kat rumah...Dan sambil tu nak mengemas rumah serta siapkan tempahan chocolate...

Okey, entry pagi nie berkenaan dengan Pavlova...Sebenarnya nak buat entry lain hari nie...Tapi tadi terbaca satu entry dari kawan blogger...Kojah yang selalu sangat makan Pavlova tu...Alahai...Lynn nie sebenarnya tak pernah makan Pavlova tu...Memang teringin sangat-sangat nak makan...Ada ke sesiapa yang kat Johor Bahru nie pandai buat Pavlova nie...Meh bagi tahu Lynn...Nak order la...

Ada ker di antara korang yang pernah makan Pavlova nie...Tentu ramai yang dah pernah makan kan...Lynn nie jer yang tak pernah tahu macam mana rasanya Pavlova nie...Tapi dari gambar-gambar kat bawah nie memang Lynn dapat rasakan yang Pavlova nie sangat sedap...Kalau korang tak percaya meh tengok gambar kat bawah nie...Agak-agaknya sedap ke tidak ek?




Cer citer sket...Sedap ke tak sedap Pavlova nie...Untuk mereka yang tahu kat mana nak order Pavlova nie kat Johor Bahru sila maklumkan pada Lynn yer...Nak sangat la makan Pavlova nie...

P/S : Teringin makan nie macam orang mengandung lak...Huhuhuhuhu...Giler arrrr...Qaleesya baru jer 7 bulan...Jangan bukan-bukan la...