January 25, 2012

Baju Breastfeeding

Sebenarnya dah lama sangat dah teringin nak beli baju breastfeeding nie...Menurut kata kawan-kawan di KIM baju breastfeed nie direka untuk menyenangkan para mommies untuk menyusukan baby walau di mana sahaja...Lynn sebenarnya teringin gak nak membeli baju nie...

Selama nie punya la duk cover2 bila menyusukan Qaleesya...Kadang-kadang tu sampai duduk dalam kereta nak menyusukan dia...Walaupun tak der baju nie alasan untuk tidak menyusukan Qaleesya tidak ada dalam fikiran Lynn...Bagi Lynn dengan adanya baju nie lebih menyenangkan Lynn...Tak ler rasa segan sangat kalau nak menyusukan kat public...

Dan kebetulan kat JB nie tak pernah plak gie usha kedai-kedai yang jual baju2 nie...Selama nie just tengok kat dalam Internet dan Facebook jer...Rasa mcm nak gie beli jer kain kat Jakel dan buat tempahan...Baju yang ditempah tu pun leh ikut saiz badan kita...Betul tak?

Design macam kat atas nie cun gak...Ker Dynas yang memang dah cun sebab tu bila pakai baju apa pun dia tetap nampak cun...Hehehehe...

Korang pernah beli tak baju nie...Ataupun tempah ker?  Kalau ada meh share sket dengan Lynn...