December 19, 2011

Iklan Baru Lagi

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia untuk semua...
Actually hari nie Lynn masih lagi dalam episod busy sokmo...
Memang tak sempat nak amek masa lama mengupdate blog...
Tapi nak juga bagi tahu kat korang...
Yang Lynn dapat lagi BE baru...
Tq so much Nuffnang...

Dari Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia...
Iklan nie berkaitan dengan Semakan Daftar Pemilih...
Jadi untuk korang semua rakyat Malaysia di luar sana...
Yang mana nak buat semakan daftar pemilih...
Boleh la klik kat iklan yang tertepek kat atas blog Lynn nie...
Nanti ada la cara-cara untuk buat semakan tu...

Okeylah...
Kena fokus buat kerja yang ada nie...
Owhhhh yer...
Nak inform gak kat korang...
Januari 2012 nie Lynn dapat boss baru...
New year, new boss dan yang pastinya new style of work...
Hehehehehehe...
Tak sabar nak jumpa boss baru...
Boleh gitew...
Take care semua...

December 14, 2011

[MTV] Hafiz & Adira - Ombak Rindu (OST Ombak Rindu)

Salam ceria untuk semua...
Hari nie tak tahu nak update apa...
Cuma nak korang tahu yang Lynn tengah feeling habis dengan lagu nie...
Suka sangat...
Sebab apa suka?
Padahal tak tengok pun filem nie lagi...
Huhuhuhuhu...
Suka sebab ada Aaron Aziz dalam filem nie...
Lagu nie pun best bangat...
Jom layan lagu nie jom...

December 9, 2011

Blog Chocolate Pun Dah New Look Juga

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia untuk semua pembaga blog Lynn nie...Syukur alhamdulillah hari nie masih berkesempatan untuk menarik nafas di muka bumi ALLAH S.W.T nie...Blog nie dah pun berubah muka...Maka Lynn pun sepakat nak bagi new look dekat blog homemade chocolate Lynn...

Dalam sibuk-sibuk sekarang nie Lynn masih lagi mengambil tempahan chocolate...Syukur sangat-sangat sebab tempahan chocolate sentiasa ada...Jadi untuk kawan-kawan blogger yang berminat nak tempah chocolate boleh la kunjungi blog Homemade Chocolate saya nie...Dan boleh hubungi Lynn melalui talian 013-7660226 untuk tempahan...


 Okey la yer...Lynn kena pergi ke Tongkang Pechah, BatuPahat untuk menghadiri satu mesyuarat...Dan selepas mesyuarat tu kami keluarga nak balik ke Negeri Sembilan...Insyaallah nanti update lagi yer...Take care semua...

December 8, 2011

New Look...Hehehehe...

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Hari nie masuk jer office Lynn terus godek-godek blog Lynn nie...Hahahahahaha...Maka ini lah hasilnya...Tak ler secantik mana pun...Tapi berubah la sket dari yang dulu...Hope korang suka la...

Tapi sekarang nie Lynn tak berkenan plak dengan setting gambar kat atas sekali nie...Ada sesiapa yang boleh bantu Lynn...Tak kisah la kena caj...Asalkan dapat hasilkan header yang cantik dan cute untuk blog Lynn nie...Please contact Lynn yer kalau ada sesiapa yang berminat nak buat header baru untuk Lynn...Kena caj pun tak per...

Okey la...Nak sambung buat kerja nie...Take care semua...Adios...

December 1, 2011

Dah Masuk Bulan Disember

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua...Syukur alhamdulillah masih diberi peluang untuk menarik nafas di bumi bertuah nie...Hari nie dah pun 1 Disember...Sekejap betul masa berlalu...Pejam celik pejam celik dah pun sampai hujung tahun...Tinggal beberapa hari jer muncul tahun 2012...Masih banyak urusan kerja yang perlu diuruskan begitu juga dengan urusan seharian di rumah sebagai isteri dan mama kepada anak-anak...

Bulan Disember nie dah pasti bulan yang sibuk untuk kami sekeluarga...Sibuk menghadiri kenduri dan program-program yang telah dirancang...2 minggu berturut-turut kami akan balik kampung...Minggu nie balik ke Rawang dan minggu hadapan balik ke Negeri Sembilan...Memang syok sebab dah lama juga tak balik ke kampung...Last sekali waktu Hari Raya Aidiladha tempoh hari...

Jadi bila dapat balik nie memang akan menggunakan masa yang ada dengan sebaik-baiknya bersama keluarga tersayang...Dan yang paling penting dapat makan masakan ibu dan mak mertua...Hehehehehe...Anak-anak pun happy sebab dapat jumpa atuk-atuk dan wan mereka...

Okeylah...Tak boleh lama-lama...Kena fokus buat kerja nie...Banyak kerja yang menanti...Insyaallah ada masa Lynn akan update lagi...Take care semua...