November 10, 2011

Lengang Jer Office Hari Ni

Assalamualaikum dan salam ceria...Sihat ker semuanya...Syukran sebab kami sekeluarga sihat-sihat sokmo...Walaupun semalam baby Qaleesya kena injection 5 bulan...Alhamdulillah berkat susu mama dan imunisasi badan yang kuat, baby Qaleesya yang bam bam tu tak demam pun...Tapi kitorang tetap bagi ubat demam...Nampaknya susah juga anak yang sorang nie nak makan ubat...Sama la dengan kakaknya Qistina...Huhuhuhu...

Owh yer...Hari nie office Lynn lengang betul la...Semuanya sibuk berkursus sana sini...Cuma Lynn dan beberapa orang staff jer yang ada kat office nie...Lynn awal-awal lagi dah kena tolak semua pelawaan kursus minggu nie...Semuanya disebabkan Qistina ada Graduation Day Sabtu nie...Lynn dan Mr. Hubby memang tak nak ketinggalan dalam program-program macam nie...Lebih-lebih lagi yang melibatkan anak-anak...

Memang tak sabar rasanya nak tengok dia dancing macam tahun lepas...Cuma this year dia akan menari Chinese Dance...Lynn tak pernah tengok dia berlatih kat rumah...Jadi memang teruja sket nak tengok performance dia weekend nie...

Okey la...Nak kena siapkan kerja-kerja Lynn kat office nie...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...