November 14, 2011

Katalog Tupperware Yang Paling Latest

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua...Hari nie Lynn nak inform kat korang semua yang Lynn offcially dah jadi dealer Tupperware...Jadi untuk korang yang berminat nak beli produk dari Tupperware boleh la contact Lynn yer...Harga boleh dirunding...Don't worry...

Tapi kalau nak beli barang mesti la nak tengok katalog kan...Jadi meh fokus kat gambar-gambar kat bawah nie...Kalau berminat contact Lynn yer...Sms atau call jer Lynn di nombor nie...013-7660226...