October 28, 2011

Tak Berapa Sihat Nie

Assalamualaikum dan morning untuk korang semua...Apa khabar? Moga korang semua dan keluarga sihat-sihat yer...Sebenarnya Lynn nie tak berapa sihat la...Selsema dan pening kepala since semalam...Aduhai...Malam tadi rasa macam nak pitam pun ada...Huhuhuhuhuh...Dah lama rasanya tak selsema dan pening macam nie...

Mungkin lately nie Lynn super duper busy la...Macam-macam kerja yang nak dibuat...Buat kerja pejabat, attend kursus dan anjurkan program-program untuk kesatuan...Dalam masa yang sama duk uruskan keluarga...Tu yang macam tak cukup rehat...Dan disebabkan tak cukup rehat timbul la pulak selsema dan pening kepala nie...

Malam tadi puas dah Mr. Hubby duk bebel suruh rest dan tidur awal...Kebetulan plak Qistina dan Qaleesya pun tidur awal...Tapi tak juga dengar kata Mr. Hubby...Nak juga buat kerja-kerja rumah dan kemas apa yang patut...Lynn tak nak la kelam kabut uruskan rumah pagi-pagi nanti...

Petang nie nak balik ke Rawang sebab esok family Rawang nak buat kenduri arwah adik...Sekejap jer masa berlalu kan...Dah genap 4 tahun arwah adik Syafiq meninggalkan kami sekeluarga...Kalau arwah masih hidup sekarang nie usia arwah dah cecah 20 tahun...Tapi ALLAH lebih sayangkan arwah...Moga roh arwah adik Syafiq tenang di sana...Insyaallah...Al-Fatihah...

Okey la...Tak dapat nak update panjang lebar...Nak kena siapkan kerja-kerja yang ada nie...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...