September 21, 2011

Simple Celebration

Salam ceria 1 Malaysia untuk semua kawan-kawan blogger dan pembaca setia...Hari nie Lynn nak update sket pasal birthday celebration Lynn pada 2 September lepas...Finally setelah 2 tahun menyambut birthday dalam bulan Ramadhan akhirnya tahun nie hari lahir Lynn jatuh pada hari raya ke4...Dan pada hari tersebut Lynn sekeluarga on da way ke Kedah menghantar adik-adik Lynn...

Seawal jam 6.30 pagi kitorang dah gerak ke Kedah...Tapi x ler terus ke Kedah pun...Kitorang singgah kat Batu Gajah...Beraya di rumah Pakcik Rahim, abang kepada ayah Lynn...Dijamu dengan nasi putih, lauk kambing briyani, asam pedas ikan mayong, ayam goreng berempah...Perrrrgghhhh...Memang sedap la...Perut waktu tu memang minta diisi jadi tak ler sempat-sempat nak amek gambar...Sabar jer la...

Qistina dengan Acik Enaz yang dia sayang sangat-sangat...Bila Qistina jumpa jer Acik Enaz dia nie, memang lupa arr dengan mama dan papa dia...Nak berkepit jer diorang berdua nie...Hehehehe...


Dalam kul 11.00 pagi kitorang teruskan perjalanan ke Kulim...Memang x berhenti mana-mana lagi...Syukur alhamdulillah sampai di Kulim jam 1.00 petang...Disebabkan adik Lynn bekerja di Secret Recipes maka kitorang celebrate birthday Lynn kat Secret Recipes jer...Dapat juga diskaun untuk staff...

Kek birthday Lynn cuma sepotong yer...Dan ada 3 batang lilin jer...Teka arr umur Lynn berapa tahun nie...

 Mama pun teringin gak nak blow candle...Hehehehe...

 With Ayah, Ibu dan Qaleesya yang dah tidur kepenatan...

With Ibu tercayang...The best mom in the world...Love you so much...

 Qaleesya yang gebuuus...dan Qistina yang sibuk nak order makanan...

Acik Uda yang duk amek order untuk satu family...Naik pening kepala dibuatnya melayan perangai kitorang satu family...Hehehehe...

 Qaleesya n Qistina dengan Atuk Ayah n Atuk Ibu...Posing-posing2 dulu...

 Atuk ayah pandang apa jer tu?

Qistina yang dah nak meragam sebab order dia lambat sampai...Dah lapar sangat nie...Kesian la anak mama...


Sebaik sahaja makanan sampai kitorang pun terus la makan sebab lepas tu nak gie beraya kat Baling plak...Rumah office mate ayah Lynn...Anyway makan-makan di Secret Recipes hari tu ditaja oleh someone yang sungguh baik hati...Thank you so much la yer sebab sudi menaja makan-makan kami...

Semoga dengan bertambahnya usia, Lynn menjadi semakin matang dan menjadi yang terbaik untuk keluarga dan diri sendiri...Moga rezeki Lynn makin murah dan bahagia di samping keluarga tersayang...Insyaallah...