September 22, 2011

Kesayangan Mama + Papa

Assalamualaikum dan salam sejahtera...Apa khabar semuanya? Moga korang semua sihat-sihat dan ceria selalu yer...Okey la...Hari nie nak tayang sket gambar kesayangan mama Lynn dan papa Ezal...Hehehehe...Sebenarnya sajer nak tunjukkan kat korang semua betapa comeynya diorang nie...Hahahahaha...Perasan lebih mama Lynn nie...Erm, korang layankan jer la yer...




Gambar nie paling latest...Tapi x ler latest sangat pun...Waktu kat Secret Recipes Kulim raya ke4 yang lepas...Comey kan diorang...Hehehehe...Perasan lagi mama Lynn nie...

Suka tengok gambar nie...Nampak lovely sangat...

Okeylah...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...