August 5, 2011

Qistina 4th Birthday

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua kawan-kawan blogger dan pembaca blog nie...Lama giler kan owner blog mengabaikan blog nie...Tak ada sebarang entry dalam masa sebulan...Huhuhuhu...Memang super duper busy menguruskan suami dan anak-anak sempena cuti bersalin 3 bulan nie...Diam diam dah nak habis dah tempoh cuti 3 bulan tu...Next month dah kena naik kerja...

Insyaallah Lynn akan cuba kembali aktif update blog lepas nie...Qaleesya pun dah 2 bulan dah...Jadi dah senang sket nak handle dan proudly Lynn nak inform yang Qaleesya masih lagi breastfeed...Tak der campur-campur susu formula lagi...Memang seronok sangat BF Qaleesya nie...

Entry hari nie Lynn nak update tentang Qistina 4th Birthday...3rd July yang lepas Qistina dah pun 4 tahun...Sekejap jer masa berlalu...Kebetulan birthday Qistina tahun nie Lynn tengah berpantang...Jadi memang tak dapat la nak buat yang happening sangat...Lynn dan Mr. Hubby decide untuk buat kat Tadika Ixora Ria jer...Jadi pada 6th July kitorang decide untuk buat small birthday party untuk Qistina...Simple celebration tapi yang penting Qistina happy...

Meh layan a few pics during the event...













Ha...Itu la dia gambar-gambar sepanjang event tu...Tak lama mana pun birthday celebration Qistina nie...Dalam setengah jam jer...Tak per la...Yang penting Qistina happy...Insyaallah next year akan organize birthday party yang best dan happening lagi...Mudah-mudahan ada rezeki lebih la yer nanti...Okey la semua...Nanti Lynn akan update lagi...Take care semua...