July 13, 2011

Lama Sungguh Tak Update

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua...Apa khabar kawan-kawan blogger dan silent reader blog ALL ABOUT US nie...Huhuhuhuh...Lama sungguh kan tuan punya blog menyepikan diri...Langsung tak der citer yang diupdate kan 2 minggu kebelakangan nie...Sebenarnya Lynn busy sket la...Menguruskan diri, anak-anak, suami dan rumah...Masih lagi berpantang dan hari nie dah masuk hari ke 38 Lynn berpantang...Means ada 6 hari lagi nak habis tempoh confinement...

Actually ada banyak yang Lynn nak citerkan kat sini...Tapi sekarang nie Lynn memang betul2 kesuntukan masa...Insyaallah Lynn akan cuba updatekan citer-citer tu satu persatu yer...Dan untuk kawan-kawan yang bertandang ke blog Lynn nie harap sangat korang tinggalkan jejak yer...Nanti Lynn akan balas jejak korang semula...Take care semua...Adios...