June 18, 2011

Presenting Nur Qaleesya Arissa

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Hari nie dah pun masuk hari ke13 kelahiran puteri kedua Lynn dan Mr. Hubby, Nur Qaleesya Arissa...Dan baru la hari nie Lynn berkesempatan nak upload kan gambar puteri kami kat blog nie...Sorry la banyak-banyak kat kawan-kawan blogger yang menunggu nak tgk gambar baby Qaleesya nie...

Okey la...Korang tengok jer la gambar-gambar yang ada nie yer...





 Dilahirkan pada 6 Jun 2011 jam 12.44 tengahari...Secara operation dan awal 24 hari dari tarikh due 30 Jun 2011...Syukur Alhamdulillah segalanya okey dan citer lanjut pasal melahirkan baby Qaleesya akan Lynn updatekan kemudian yer...


Last but not least...Gambar mama Lynn yang tgh berpantang dengan Nur Qistina Farzana, yang sungguh-sungguh manja sebab nak perhatian penuh dari Mama dan Papa dia...Kes jealous dengan baby Qaleesya la nie...Heheheheh...

Okeylah...Lynn nak susukan Qaleesya nie...Kena kejutkan dia every hour supaya dia banyak menyusu dan pee pee...Mudah-mudahan kuning dia akan beransur hilang la yer...Insyaallah...