June 24, 2011

Najjah By Farrah Adeeba & Awin

Salam ceria untuk semua...Apa khabar?  Syukur Alhamdulillah Lynn sekeluarga sihat walafiat...Erm, hari nie Lynn sebenarnya tak tahu nak update apa tau kat blog...Rasa macam boring semacam jer...Sekarang nie Qaleesya tengah tidur...Jadi Lynn pun amek la masa sket duk godek apa yang patut kat Facebook dan Blog nie...Sambil tu duk tengok Wanita Hari Ini kat TV3...

Tadi ada satu slot tentang Najjah by Farrah Adeeba & Awin...Haaaa...Korang tahu ker apa tu Najjah?  Actually diorang nie tak der pun bagi payment atau hire Lynn as a Duta untuk promote koleksi Najjah kat blog Lynn nie...Lynn nie ha yang sajer nak update pasal Najjah kat sini...Hehehehehe...

Untuk pengetahuan korang semua, Najjah nie merupakan Butik Pakaian Muslimah yang ada kat Malaysia nie...Setelah Lynn tengok koleksi-koleksi yang ada kat website Najjah nie memang arr cantik-cantik semuanya koleksi diorang...

Kat bawah nie ada a few piccas yang Lynn amek dari website Najjah untuk korang tengok...Bagi diri Lynn memang cantik dress dan tudung yang ada kat butik nie...Dan apa yang paling Lynn suka rekaan nya simple jer...Nice sangat...





Betul tak Lynn cakap yang koleksi Najjah nie cantik-cantik...Kalau korang nak tengok koleksi yang lain korang leh gi tengok kat website Najjah nie yer...Dan korang boleh tengok sekali harganya...Memang boleh tahan la harganya...Okeylah...Itu jer update untuk kali nie...Nanti Lynn update lagi yer...Take care semua...Muaahhhs....