May 6, 2011

Terima Kasih Yer Semua

Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat untuk korang semua...Apa khabar semuanya?  Lynn doakan korang semua sihat-sihat sokmo la yer...Hari nie Lynn nak say bebanyak terima kasih kat kawan-kawan yang komen entry Lynn semalam...Ala yang tentang makna nama ARISSA tu...Melalui komen yang kawan-kawan blogger berikan makna nama ARISSA tu adalah Keazaman Yang Kuat...Ada juga yang cakap Masa Depan Yang Cerah...

Nama tu memang sedap dan maknanya pun elok...Insyaallah kalau Lynn dikurniakan anak perempuan, Lynn dan Mr. Hubby dah sepakat nak letak nama tu...Tapi bukan tu jer la...Akan ada Nur dan something with Q kat tengah-tengah nama baby nanti...Sebab nak samakan dengan kakak dia Qistina...Yang Q tu memang dah ada dah nama yang kitorang choose...Tapi tak mau arr bagi tahu dulu kat sini...Tak surprise plak nanti...Hehehehehe...

Selain daripada nak say tq pasal hal semalam...Lynn pun nak amek kesempatan nak say TQ juga kepada semua customer-customer yang beli chocolate dari Lynn sepanjang April lepas...Kalau korang masih ingat sejak Lynn attend kelas buat chocolate pada 2 April, terus jer Lynn dapat tempahan chocolate...Setiap minggu ada jer tempahan...Memang rasa bersyukur sangat...Mr. Hubby dan Qistina pun banyak memberikan sokongan moral pada Lynn untuk buat semua tempahan tu...

Meh Lynn share beberapa gambar-gambar tempahan yang Lynn buat sepanjang April lepas yer...

 Yang nie first order yang Lynn terima...Tempahan dari Erynn, office mate Lynn...

 Tempahan nie dibuat oleh Ryna, Taiping...

 Dari Kak Zarina, Pekan Nenas untuk suami tercinta...Romantik giler Kak Zarina nie...Tentu suami dia senyum sokmo bila dapat chocolate nie...

 
 Yang nie plak tempahan dari Aien, Taman Bukit Jaya untuk adik kesayangannya...Chocolate nie dah sampai ke Melaka...

 Loose order dari Farah, Taman Tampoi Utama...

 Special request daripada Kak Salina, Taman Puteri Wangsa...Dia hadiahkan chocolate nie untuk anak saudara dia...

Chocolate hantaran yang ditempah oleh Nor, Taman Tampoi Utama untuk pertunangan adik lelakinya...Jauh chocolate nie sampai tau...Ke Kuantan sana...

Sebenarnya ada beberapa order lagi...Tapi lebih kurang sama jer dengan order-order kat atas tu...Yang pasti Lynn memang enjoy la buat chocolate-chocolate nie...Memang seronok sebab semua customer Lynn happy bila dapat chocolate yang diorang tempah...Lebih-lebih lagi yang mana beli untuk special gift...ALLAH S.W.T telah memberi jalan kepada Lynn untuk berniaga kecil-kecilan macam nie...Rasa bersyukur sangat-sangat...Semoga rezeki Lynn dan keluarga makin bertambah lagi lepas nie...Insyaallah...

Untuk kawan-kawan blogger yang nak buat tempahan boleh la hubungi Lynn yer...Insyaallah Lynn akan buat yang terbaik untuk korang dan pastinya tidak menghampakan...Nak tengok lebih banyak order yang Lynn dah buat leh terjah blog homemade chocolate Lynn di Dari Hati - Homemade Chocolate...Okeylah...Nak terjah blog kawan-kawan plak nie...Take care semua...