May 1, 2011

Selamat Hari Pekerja & Anniversary mereka...

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua...Hari nie 1st Mei kan...Dan seperti yang korang maklum yang hari nie merupakan Hari Pekerja...Dah tentu la hari nie semua pekerja-pekerja di Malaysia nie dapat cuti kan...Dan kebetulan Hari Pekerja tahun nie jatuh pada hari Ahad maka cuti tersebut dianjakkan ke hari esok...Maka korang semua jangan la nak terover rajin gie datang kerja plak esok...Hehehehehe...Tunjukkan kerajinan korang pada hari yang lain la yer...

Hari nie juga merupakan Anniversary pertama untuk cousin Lynn, Udin dan Farah Lisa...Memang syok giler diorang laki bini nie...Baru 1st anniversary tapi diorang dah ada sorang baby boy yang sangat comey...Dan anniversary kali nie diorang gie sambut kat Desaru...Ada juga invite kitorang sekeluarga tapi tak dapat la nak joint...Kang baru nak seronok bersuka ria ada plak Mak Yong yang nak terberanak...Huhuhuhuhu...Tak sanggup la...

Untuk korang berdua, kitorang sekeluarga ucapkan Happy 1st Anniversary yer...Semoga ikatan suci yang korang bina nie kekal hingga ke akhir hayat...Cepat2 tambah lagi ahli keluarga yer...Hehehehehe...Dan happy holiday kat Desaru tu...Semoga segala program yang korang rancang berjalan lancar...