May 5, 2011

Saper Tahu Apa Maknanya?

Assalamualaikum dan salam ceria semua...

Hari nie Lynn macam tak berapa sempat la nak blogwalking dan taip entry panjang-panjang...Tapi Lynn cuma nak minta tolong sket dengan korang nie...Lynn ada terbekenan dengan satu nama nie...Arissa...Tapi Lynn tak tahu apa maknanya...Korang tahu x apa makna nama Arissa tu...

Erm, sebenarnya ada beberapa nama yang kitorang suami isteri dah standby untuk baby kitorang...Nama baby girl dan baby boy dua-dua pun ada...Jadi nanti bila baby dah lahir baru la pilih nak letak nama apa...Yang pasti kalau girl memang la berkenan sangat nak letak Arissa...Please kawan-kawan...Kalau korang tahu apa maknanya please komen kat entry Lynn nie...

Dan kalau korang ada suggestion nak bagi nama apa kat baby Lynn nie dialu-alukan untuk buat cadangan yer...Hehehehehe...Okey la...Nak kena fokus kat kerja-kerja yang ada nie...Take care semua...