May 7, 2011

Nak Gie Swimming...Nak Gie Swimming...

Assalamualaikum dan salam pagi Sabtu untuk semua...Dah bangun tido ker belum korang nie?  Udah-udah la tido tu...Bangun cepat...Matahari dah tegak atas kepala dah...Tak baik korang tido lama-lama tau...Hehehehehe...

So, cuti hari nie korang bercadang nak ke mana?  Jalan-jalan, shopping-shopping atau nak melepak jer kat rumah?  Erm, hari nie Lynn dan Mr. Hubby bercadang nak bawa Qistina gie swimming...Dari last week sebenarnya Qistina dah merengek nak pergi swimming...Selalunya kitorang akan bawa dia ke rumah auntie Lynn di Bandar Seri Alam...Auntie Lynn nie ada apartment...Jadi kat apartment dia nie ada la swimming pool...Setiap kali datang rumah dia sure Qistina akan mandi kat swimming pool tu...

Maka hari nie memang nak bawa Qistina ke sana la...Dah comfirm pun dengan Auntie Lynn dari last week lagi...Tapi sebelum nak ke rumah auntie Lynn tu...Lynn nak kena buat satu tempahan chocolate dulu...Ada tempahan untuk hantaran perkahwinan lagi...Dan nak juga hantar satu tempahan ke Pekan Nenas...Tempahan yang Lynn terima sempena Hari Ibu esok...

Jadi apa jer program korang hari nie? Meh share sket kat sini...